WOBs

Очі - ні що інше, як дзеркало нашої душі та витвір мистецтва, а окуляри - красива рама для картини. Вони вже давно перестали бути лише засобом комфорту, зараз ці вироби представляють собою стильні аксесуари, що чудово доповнюють образ леді, надаючи йому певної суворості чи, навпаки, романтичності. Коли вони виглядають дорого й ідеально демонструють всі переваги рис обличчя, це свідчить про те, що жінка приділяє особливу увагу своєму обліку і бажає завжди залишатись неперевершеною. Щоб все виглядало справді бездоганно до деталей, представниці прекрасної статі слід приділити особливу увагу макіяжу. Чому саме особливу - а тому, що окуляри здатні як покращити зовнішній облік, так і зіпсувати його. Ми,виробник кісточок Вобс, знаємо, який мейкап вважається кращим для леді, що не уявляють свого життя без окулярів. 

кісточки для макіяжу купити вобс

 
WOBs

Створюємо неповторний образ в окулярах за допомогою підводки! Кісточка для малювання стрілок здатна вималювати ідеальні лінії!

Щоб підкреслити красу погляду, зробити його більш чітким і виразним, володаркам окулярів ми рекомендуємо наносити стрілочки. Делікатні чи масивні, з видовженим чи заокругленим краєм - варіантів мейкапу існує безліч, проте вибір відповідного залежить, перш за все, від форми очей і особливостей аксесуару. Наприклад, коли лінзи візуально збільшують розмір очей, щоб уникнути ефекту випуклості, ми радимо наносити тоненькі стрілочки по лінії очей за допомогою темного чи димчастого лайнеру. Для цього знадобиться спеціальна кісточка для підводки, найкраще підходить у таких ситуаціях інструмент із синтетичного ворсу з видовженим і гострим кінчиком. Така щіточка здатна виконати чіткі акценти без утворення масивних ліній. 

Якщо леді носить окуляри, в яких лінзи зменшують природний розмір очей, то в такому випадку потрібно їх візуально збільшити. Досягти такого ефекту допоможе пензлик для стрілок більш об'ємний. Ним актуально наносити світлу підводку на згини та темну - на нижню та верхню частину повік. 

Ще одна доволі слушна порада при виборі товщини стрілок - особливості оправи. Чим тоншою вона є - тим більш делікатними варто вимальовувати лінії. Коли оправа доволі масивна, то для створення гармонійного образу слід виконати ширші стрілки! 

Перед тим, як замовити пензлик для стрілок, ми радимо визначитися, з засобами якої текстури планується робота. До прикладу, прихильницям тіней варто звернути увагу на інструменти з натуральним ворсом. Вони мають доволі пористу структуру, а тому вбирають без зайвих витрат косметику та розподіляють її без можливих осипань. Для засобів кремової чи рідкої текстури ідеально підходить кісточка для стрілок з синтетичним пучком. Дана модель відрізняється гладкістю і відсутністю пористості, а тому косметика легко наноситься та не вбирається в структуру пучка. 

Наш інтернет магазин WoBs рекомендує дотримуватися і таких важливих нюансів під час нанесення макіяжу:

  1. Оскільки лінзи можуть давати певний відблиск і тінь на шкіру обличчя, перед малюванням стрілок варто нанести тон. Найкраще з усуненням ефекту блиску справляється консилер, окрім цього, такий засіб здатний виконати красиве скульптурування, коригуючи та виділяючи скули. Для нанесення тону рекомендується кісточка з синтетичного ворсу з плоским або об'ємним пучком. 
  2. Додати образу загадковості, витонченості, елегантності можна за допомогою правильної форми брів. Щоб її виконати, застосовується кісточка для макіяжу з прямим чи скошеним кінчиком. Перший варіант чудово справляється з нанесенням відтінку, а другий - з коригуванням форми і підкресленням ліній. 
  3. Очам виразності придають не лише стрілки, а й зовнішній вигляд вій. Для отримання вау-ефекту слід не тільки замовити пензлик для стрілок, але й додатково придбати щіточку для рівномірного нанесення та розподілу туші. 

Ефект і задоволеність своїм зовнішнім обліком напряму залежать від того, як кісточка для малювання стрілок справляється зі своїми функціями. Перш ніж придбати такий б'юті-аксесуар, потрібно врахувати форму, розмір і об'єм пучка, матеріал ворсу, властивості ручки. Вкрай важливо, аби інструмент приносив задоволення, а не провокував виснаження та роздратування. Він, ніби пензель в руках художника, має виконувати всі рухи, у тім числі складні та замисловаті. Цікавить досконала кісточка для підводки - купити її пропонуємо ми, український виробник з понад 15-річним досвідом Вобс! 

 
WOBs

Чому варто замовити пензлик для стрілок володаркам окулярів і яку роль у образі відіграє цей інструмент?

замовити пензлик для стрілок wobs

Носите окуляри - щоб підкреслити глибину власного погляду та красу очей, виберіть відповідний пензлик для нанесення підводки у нас на сайті wobs.ua. В наявності є багато актуальних моделей для виконання різних технік. Про важливість вибору щіточок ми готові говорити вічно, адже вони впливають на наступне:

розхід косметики;
делікатність ліній, симетрію;
комфорт і бажання продовжувати виконувати мейкап;
естетичне задоволення як самим процесом макіяжу, так і результатом.

Спробуйте кісточки для макіяжу купити виробництва Вобс і ви побачите, як зміниться ваше ставлення до мейкапу в кращу сторону. Ви будете надихатись кожним виконаним рухом і неодмінно захочете експериментувати, втілюючи нові ідеї, а наші товари вам допоможуть виглядати бездоганно та почуватися впевнено! Більш того, на кожен пензлик для стрілок ціна доступна, завдяки чому придбати аксесуари може кожна бажаюча леді. Наша продукція обходиться значно дешевше за товари світових брендів. Ми впевнені, що разом з кісточками Вобс ваш макіяж виглядатиме неповторно навіть коли носите окуляри.