WOBs

Кожен провідний косметолог впевнений, що результат виконаної роботи та задоволеність клієнта залежать не тільки від досвіду та професійних умінь, а й від того, які інструменти використовуються. Вони мають бути, перш за все, якісними та безпечними, крім цього, дуже важливу роль відіграють їх функціональність і зручність. Коли всі ці характеристики втілені у щіточках, кожна проведена косметологічна процедура буде приносити насолоду як клієнту, так і вам як майстру. Шукаєте ідеальні кісточки для косметолога - ми раді запропонувати вам найкращі інструменти власного виробництва. Вобс - виробник, який спеціалізується на розробці не тільки щіточок для досконалого макіяжу, але й косметологічних пензликів.

купити кісточки для макіяжу професійні wobs

 
WOBs

Як правильно вибрати косметологічний пензлик для масок та кремів: корисні поради новачкам і професіоналам!

Якщо вам справді потрібні професійні косметологічні кісточки, наша продукція неодмінно викличе інтерес. Для її створення використовуються виключно якісні та перевірені матеріали, що чудово взаємодіють з кремами, масками, скрабами й іншими засобами догляду. Аби купити кісточки для макіяжу професійні та залишитися ними на 100% задоволеними, ми радимо вам звернути увагу на наступні їх особливості:

Якість. Тут мова йде не лише за надійність кріплення пучка до основи, а й про характеристики ворсу. Оскільки у догляді за шкірою переважно використовуються продукти рідкої, кремової та жирної текстури, ми пропонуємо вам косметологічні пензлі з синтетичних матеріалів. Провідні позиції займають таклон, нейлон, торай. Ця сировина не викликає алергії, є приємною на дотик і рівномірно розподіляє засоби по всій поверхні, у тім числі на важкодоступні ділянки.
Функціональність. Коли ви обираєте, до прикладу, пензлик для нанесення крему, старайтеся, щоб цей інструмент підходив і для інших цілей, для роботи з масками, скрабами. Таким чином вам вдасться провести процедуру успішно та швидко, досягаючи потрібного ефекту. 
Зручність. Коли вам тримати кісточки для нанесення масок в руках легко та комфортно, будьте впевнені в тому, що процес принесе вам позитивні емоції. Ваші руки не будуть виснажуватись, тому ви зможете прийняти багато клієнтів протягом дня.
Простота в догляді. Оскільки кисті для косметолога - це такі інструменти, які потрібно щоразу чистити та дезінфікувати, варто прослідкувати за характеристиками ворсу. Ми додаємо пучки, що легко миються та без проблем взаємодіють зі спеціалізованими засобами догляду. Вони швидко й ефективно очищаються, а також не втрачають густоти, форми.

Не лише кісточки для макіяжу Вобс пропонує придбати, а й функціональні, надійні, зручні й невибагливі у догляді косметологічні інструменти. Ви залишитесь повністю задоволені роботою з такими виробами, адже вони викликають посмішку, дарують легкість і гарантують очікуваний результат. 

 
WOBs

Професійні косметологічні кісточки Вобс: купуйте та отримайте бажаний ефект!

кісточки для нанесення масок  wobs

Бажаєте придбати кісточки для масок та крему відмінної якості, сучасного дизайну та ще й ергономічні, легкі - ми знаємо, що вам запропонувати. Обирайте наші б'юті-інструменти для власного користування чи професійної діяльності. Ви вже знаєте, на що звертати увагу при виборі даних виробів, а отже здійснити покупку стане ще простіше. Для оформлення замовлення заходьте на сайт wobs.ua або ж телефонуйте нам за номером 063-956-41-11, де під час розмови з менеджером можете додатково задати запитання, що вас цікавлять. Купуйте пензлик для масок, скрабів, кремів Вобс і ви побачите, як покращиться вигляд шкіри вже після першої процедури, проведеної з використанням нашої продукції.