WOBs

Зробити погляд більш виразним і привабливим допомагають саме вії, але не у всіх жінок від природи вони довгі та густі. На щастя, сучасний ринок краси пропонує безліч способів візуально придати віям об'єму, і для досягнення вау-ефекту необов'язково їх нарощувати. Якщо обрати професійну туш, то менш ніж за хвилину вам вдасться досягти неперевершеного результату. Звичайно, багато в чому він залежить не лише від якості декоративної косметики, а й від того, яка щіточка для вій використовується. Якщо ви у пошуках ідеальних інструментів для творення краси, оберіть наш магазин Вобс. Тут можна різноманітні щіточки для вій купити, всі вони якісні, зручні, функціональні, завдяки чому навіть новачок зможе правильно завершити мейкап.

купити кісточку для вій wobs

 
WOBs

Кисть для вій - інструмент, здатний змінити впш погляд! Поради, як візуально зробити очі більш виразними.

Ми, український бренд Вобс, готові поділитися з вами певними тонкощами, як зробити погляд чітким і виразним та візуально збільшити розмір очей. Для цього дотримуйтесь таких рекомендацій:

готовоНе використовуйте чорний олівець і дуже темні тіні, адже вони, незважаючи на насичений колір, не здатні додати погляду виразності. Замість них здійсніть вибір на користь косметики світлих відтінків, проте від засобів білого кольору слід відмовитися. Найкращим рішенням стануть олівець і тіні бежевого, пісочного, нюдового, пастельно-рожевого тону. Для їх нанесення оберіть плоску кисть, а у випадку використання градієнтів не забудьте про об'ємну та пухнасту для розтушовки.
готовоКонтур очей варто малювати покроково, якщо застосовується темний олівець. Спочатку виконується масивніша лінія поблизу зовнішнього кутика ока, а від середини до внутрішнього наноситься тонка лінія. Наостанок, обидва контури слід з'єднати круговим підкресленням.
готовоМакіяж ніколи не виглядатиме завершеним без правильного нанесення туші. Коли косметика підібрана правильно, тоді погляд вдасться візуально розширити. Використовуйте щіточки для вій шорсткої структури, адже такі аксесуари розділяють волоски і не утворюють грудочок. Крім цього, старайтеся виконувати рухи, аби припідняти волоски, а для цього знадобиться конусоподібний пензлик для вій у вигляді подвійної спіралі. Якщо ж ви прагнете створити ефект нарощення, тоді вам неодмінно стане в нагоді кисть для вій у формі шару.

купити кисть для вій вобс

Придбайте кисті для вій WoBs, аби візуально збільшити очі і зробити свій погляд виразним без докладання зайвих зусиль. Ми маємо в наявності безліч варіацій б'юті-аксесуарів, проте великим попитом серед клієнтів користується модель W3009. Завдяки тому, що інструмент виконаний із таклону, синтетичного матеріалу, він чудово взаємодіє з рідкими текстурами, економлячи їх розхід. Окрім цього, таклон характеризується підвищеною еластичністю, в результаті чого вам вдасться пропрацювати навіть важкодоступні ділянки. Велика перевага даної моделі в тому, що вона задає волосинкам правильний напрямок і здатна змінити погляд. Купити пензель для вій варто й з тієї причини, що ним дуже легко та зручно працювати, а це запорука успіху!

 
WOBs

Щіточки для вій купити в Вобс - ефектно розширити очі та підкреслити глибину погляду!

Щоб купити кисті для вій відмінної якості, ми радимо зайти на сайт wobs.ua і обрати відповідний розділ. Визначтесь, які цілі мають бути досягнуті, а вже аж потім приступайте до оформлення замовлення. Через широкий асортимент продукції ви можете розгубитися, у таких випадках зверніться за допомогою до наших менеджерів. Вони чудово ознайомлені з особливостями кожної позиції, тому залюбки порадять, яка модель найбільше підходить саме у вашому випадку. Купити кісточку для вій - це зробити погляд ще більш виразним, тому такий інструмент має бути в арсеналі як аматора, так і досвідченого візажиста!