WOBs

Щоб макіяж постійно виходив бездоганним, вам варто правильно вибрати набір професійних кісточок для макіяжу. Придбавши щіточки в одному ергономічному комплекті, вони постійно у вас будуть під рукою і не виникне потреби шукати додаткових. До переваг наборів варто віднести наступні:

готово якщо ви використовуєте інструменти для конкретних ділянок обличчя, будьте впевнені, що косметика наноситиметься ріаномірно та не створюватиме зайвого шару, асиметрії;
готово за допомогою практичного комплекту ви зможете виконувати макіяж в різноманітних техніках;
готово набір кісточок для макіяжу реалізується в зручному чохлі, що робить його практичним в процесі транспортування, ви його можете брати з собою навіть у тривалу поїздку;
готово кисті та чохол виконані в єдиному дизайнерському рішенні, тому з такими б'юті-аксесуарами працювати завжди приємно й естетично. 

Шукаєте бездоганний набір пензлів для макіяжу - зверніть увагу на продукцію, яку створює український виробник WoBs! На наших віртуальних полицях ви знайдете безліч варіацій комплектів, що складаються з різної кількості б'юті-аксесуарів. В каталозі представлені навіть величезні набори, що включають кисті для пудри, щіточки для нанесення тіней, пензлики для контурингу, моделі для роботи з віями, бровами, губами та інші практичні рішення. Якщо ви шукаєте все й одразу, тоді ми рекомендуємо звернути увагу на професійний набір пензликів для мейку із колекції Dark Chocolates. Такий комплект складається аж з 25 інструментів, які призначені для роботи з різними ділянками обличчя та виконання безлічі технік, у тім числі надсучасних і складних.

набір кісточок для макіяжу wobs

 
WOBs

Якісні кісточки для макіяжу - основа ідеального набору

Результат роботи залежить не тільки від властивостей і виробника декоративної косметики, але й від того, чи справді якісні кісточки для макіяжу застосовувались. Щоб здійснити справді корисну покупку, ми радимо вам відповідально підійти до процесу вибору б'юті-аксесуарів, а в даному випадку завжди звертайте увагу на безліч факторів.

Якість пучків.

Тут мова йде не лише за гіпоалергенність і безпечність пучків для шкіри, а й за надійність їх кріплення до основи. Вони повинні з'єднуватися з ручкою міцною гільзою, що виключає подальшу деформацію ворсу, його осипання та втрату об'єму.

Матеріал робочої частини інструментів.

Пензлики для макіяжу в наборі переважно включають моделі з натурального і синтетичного ворсу. І різниця між ними заключається не в якості чи, до прикладу, ціні, а у тому, з засобами якої текстури планується робота. Наприклад, інструменти із натуральних пучків призначені для нанесення сухої косметики. Вони вбирають її лише у потрібній кількості та не провокують осипання. Що стосується синтетичних пучків, то вони ідеально підходять для роботи з кремоподібними та рідкими продуктами. Їх основна перевага - відсутність вбирання засобів в структуру волокон, що суттєво збільшує термін експлуатації щіточок та спрощує процес догляду за ними. Обираючи набір кісточок для макіяжу - натуральні та синтетичні інструменти він включатиме!

 

Якщо вас цікавлять професійні пензлі для макіяжу відмінної якості, оберіть продукцію нашого виробництва. Для її створення ми застосовуємо інноваційні технології та якісну сировину. Ручки виготовляються з натурального дерева, яке виключає ковзання інструментів в руках і усуває появу виснаженості. Що стосується пучків, то вони випускаються різних форм, розмірів, об'єму та довжини, а тому неодмінно підійдуть для виконання досконалого мейкапу. З такими аксесуарами працювати не лише легко, а й приємно з естетичної сторони, адже пензлі для макіяжу в наборах виконані в єдиному дизайнерському рішенні та виглядають дуже стильно.

 
WOBs

Розмір та форма: вагомий пункт для покупки набору пензлів для макіяжу 

Якщо ви плануєте набір пензликів для макіяжу купити, зверніть увагу на товари нашого виробника ВОБС, вони вважаються найкращими в усіх аспектах. У каталозі представлені комплекти, що включають інструменти різних форм і розмірів, в залежності від цього вони бувають будь-якого наповнення. Ми маємо в наявності наступні варіації:

  •  Невеликі набори. Вони складаються з 8-12 пензликів, без яких неможливо виконати завершений базовий мейкап. До складу таких комплектів входять: кісточки для тону, тіней, брів, тому з ними працювати завжди швидко та зручно, адже все необхідне у вас буде завжди під рукою. Це чудовий варіант для короткочасних подорожей, адже чохол не займає багато місця. Помірні ціни на комплект кісточки для макіяжу - ще одна суттєва перевага.
  •  Середні комплекти. Окрім базових, комплект містить і додаткові б'юті-аксесуари, за допомогою яких можна виконати доволі оригінальний щоденний чи вечірній мейкап. До прикладу, зверніть увагу на набір із 17 кистей з колекції Piano, розрахований на нанесення різних типів пігментів. 
  •  Професійні. Замовити набір кісточок для макіяжу, що може включати від 22 до 25 б'юті-аксесуарів, варто у тому випадку, якщо ви плануєте або ж вже працюєте в сфері краси. Крім цього, він ідеально підійде тим людям, які обожнюють постійно експериментувати. До прикладу, ми радимо обрати набір на 24 кисті Smoky, який здатний вирішити безліч задач в комплексі та реалізувати навіть найшаленіші ідеї.
 
купити набори пензлів для макіяжу вобс

Бажаєте придбати кісточки для макіяжу - набори ВОБС стануть найбільш мудрим рішенням, адже нашою продукцією залюбки користуються як новачки й аматори, так і досвідчені майстри в сфері краси. Вони вже встигли оцінити комплекти на зручність, відмінну якість, функціональність, сучасний дизайн. Обравши набір кісточок для макіяжу Вобс, ви розглянете мейкап як мистецтво й ідеальний спосіб самовираження! 

 
WOBs

Обирайте найкращий набір кісточок для макіяжу від WoBs - для будь-якого призначення

Щоб придбати набір кистів для макіяжу, який стане вірним супутником і надійним помічником, завжди враховуйте і додаткові особливості, які, на перший погляд, можуть здатися лиш незначними. До таких належать:

готово Як часто ви плануєте використовувати інструменти? Відповідаючи на це запитання, відштовхуйтесь від того, чи витримають вони постійну експлуатацію, чи не зношуватимуться швидко, чи не втратять форми, еластичності, об'єму. Особливо це стосується випадків, коли б'юті-аксесуари використовуватимуться чи не щодня, а інколи й по декілька разів на день. "Якщо ви є візажистом чи гримером, оцініть властивості інструментів по якості матеріалів, міцності з'єднання пучка з основою, особливостях догляду."

готово Чи легко вам тримати в руках б'юті-аксесуари? Найкраще підходить для зручної експлуатації продукція, виконана з натурального дерева, до прикладу, як у wobs brush. Такі інструменти не ковзають в руках і не провокують виснаження, що дуже важливо у тому випадку, коли ви постійно використовуєте пензлики. 

Дізнайтеся більш детально про "Набори кісточок які підійдуть як любителям, так і професіоналам" та здійснюйте замовлення найкращих комплектів на сайті wobs.ua. На вас чекають багатофункціональні, надійні й ергономічні кісточки для макіяжу, інтернет магазин дбає про те, аби ви знайшли комплект своєї мрії та змогли з його допомогою виконувати досконалий мейкап!