WOBs

Щоб створити бездоганний мейкап, якими захоплюватиметеся ви й оточуючі, варто підібрати професійні кісточки для макіяжу. Вони допомагають успішно втілити безліч сучасних технік без докладання серйозних зусиль, тому ідеально підходять для роботи як аматорам, так і досвідченим beauty-майстрам. Завдяки таким інструментам, вам вдасться вималювати максимально чіткі лінії, виконати їх рівномірну розтушовку, створити плавні переходи відтінків, нанести правильно декоративну косметику без зайвого розходу та ефекту “маски”. Обравши набір косметичних пензлів, перед вами відкриється безліч нових можливостей, адже з цими б'юті-аксесуарами завжди легко та зручно працювати, вони максимально точно відтворюють всі ваші рухи по обличчю, такі вироби, неначе пензлі в руках художника, здатні створити справжній шедевр. До їх безумовних переваг належать:

готово відчуття кожного руху;
готово отримання тактильного задоволення при контакті зі шкірою;
готово деталізація образу;
готово можливість втілювати навіть надсучасні та складні техніки максимально швидко. 

пензлики для макіяжу wobs

Мрієте про розкішний мейкап, на який неодмінно звертатимуть увагу та яким захоплюватимуться, - придбайте набір професійних кісточок WoBs. Продукція нашого українського виробника зарекомендувала себе як якісна, надійна, практична, ергономічна та функціональна. З такими інструментами вам вдасться або відтворювати популярні техніки, або ж успішно втілювати експерименти, створюючи щось нове та яскраве. Набори кистів WOBS справді надихають, вони активують неабияке бажання навчати та навчатись, демонструвати свої уміння та творити справжню красу.

 
WOBs

Три трендові техніки макіяжу з використанням професійних наборів пензлів від WoBs

Ми, український виробник кісточок WoBs, пропонуємо вашій увазі топові техніки виконання щоденного та вечірнього макіяжу. Щоб бути завжди в тренді та постійно виглядати неперевершено, застосовуйте контуринг і скульптурування, нанесення рум'ян і хайлайтера, блендінг тіней. Давайте розглянемо їх більш детально і розберемось, які кісточки для кожної техніки актуально застосовувати.

Контуринг і скульптурування 

Ці техніки набули популярності тому, що дають змогу візуально змінити форму обличчя, вималювати овал, підкреслити всі переваг рис і замаскувати певні недоліки. Для їхнього виконання вам знадобляться: коректор, консилер, рум'яна, бронзер, скульптор. Щоб декоративна косметика була нанесена та розтушована акуратно, без жодних розводів і нерівностей, оберіть відповідні пензлики для макіяжу. З базових комплектів зверніть увагу на набір з 10 кистей Smoky, середніх - із 19 щіточок Smoky, професійних - із 24 цієї ж серії. Інструменти різних форм, матеріалів і довжини ворсу дають змогу нанести косметику для тінінгу та підсвічування з метою створення певної глибини та підкреслення відповідних рис обличчя.

Нанесення рум'ян і хайлайтера

Щоб створити здоровий природній рум'янець, піклуйтесь про те, щоб набір пензликів для макіяжу включав велику пухнасту кисть з об'ємним ворсом, яка чудово підходить для нанесення косметики тонким шаром, середню зі скошеним чи прямим краєм - для створення ефекту деталізації, більш чіткого вимальовування ліній, акцентів, вузьку плоску - для моделювання розрізу очей, носа. Найкраще для таких цілей застосовувати професійний комплект із 25 кистей з колекції Dark Chocolates, проте нічим не гірше справляється з даним завданням набір пензлів для макіяжу в тубусі із 14 щіточок серії Smoky.

Блендінг тіней 

Така техніка успішно увійшла навіть у повсякденне життя, адже для створення базового мейкапу вам знадобиться плавна та рівномірна розтушовка тіней, не говорячи вже про вечірній макіяж, де перехід відтінків особливо помітний. Виконуйте блендінг за допомогою кісточки у формі “бочечки”, вона чудово справляється з усуненням чітких контурів і гарантує легкий градієнт. Такі б'юті-аксесуари включені у кожен набір пензлів від WoBs, вибір відповідного комплекту залежить від того, з якою кількістю кольорів ви плануєте працювати. До прикладу, базові набори призначені для роботи з двома відтінками, а середні та великі дають змогу нанести та розтушувати безліч пігментів. Обираючи щіточки, ніколи не забувайте про текстуру косметики, якій надаєте перевагу. Наприклад, пензлики з натуральним ворсом для макіяжу ідеально справляються з сухими тінями, в той час, як моделі з синтетичним - кремоподібними. 

В залежності від технік, які бажаєте відтворити на обличчі, обирайте набір кісточок для макіяжу в коврику чи тубусі виробника ВОБС. "Компанія знає, що зараз в тренді та на які деталі понад усе звертають увагу досвідчені візажисти". 

купити набір пензликів для макіяжу вобс
 
WOBs

Набори кистів WOBS - незамінні інструменти для професійного макіяжу 

Хочете отримати найкращі пензлі для макіяжу - набір виробника ВОБС обирайте та сміливо прямуйте назустріч своїй мрії. Наш магазин кісточок для макіяжу реалізує безліч варіацій комплектів, які підійдуть як для виконання базового, так і яскравого вечірнього чи креативного мейкапу. До їх беззаперечних переваг належать:

  • Функціональність. Навіть у невеличкому наборі ви знайдете всі необхідні інструменти для виконання базових технік, не говорячи вже про середні та професійні комплекти, що мають ще більш розширений функціонал.
  • Зручність. Тут мова йде не тільки про ергономічність робочої частини аксесуарів але й про комфорт в процесі їх експлуатації. Завдяки тому, що ми створюємо пензлики для макіяжу в наборі з натурального дерева, їх легко тримати в руках, вони не ковзають і не створюють відчуття дискомфорту навіть при виконанні надскладних сучасних технік. 
  • Відмінна якість. Ми потурбувались про те, щоб набори кистів WOBS приносили вам задоволення, тому випускаємо іх виключно з перевіреної сировини. У нас ви знайдете актуальні інструменти з синтетичного ворсу, що чудово справляються з жирною косметикою, та з натурального - сухою та порошкоподібною. Ми вкладаємо у процес створення кожного виробу інновації, а тому надійно з'єднуємо основу з пучками металевою гільзою, яка виключає осипання, втрату форми навіть при тривалій експлуатації інструментів.
  • Доступна вартість наборів. У нас пропонуються пензлики для макіяжу за найкращою ціною, а тому їх може придбати кожен бажаючий. Але навіть прийнятна вартість товарів жодним чином не впливає на якість, тому не завжди найвища ціна є запорукої надійності!

Купити набір пензлів для макіяжу Вобс - це здійснити гідне капіталовкладення у розвиток улюбленої справи чи у власну красу. Експериментуйте і втілюйте трендові техніки, а наші б'юті-аксесуари вам у цьому неодмінно допоможуть!

 
WOBs

Натуральні кісточки для макіяжу від українського виробника ВОБС - урізноманітьте свій арсенал б'юті-інструментів для професійного макіяжу

"Мрієте поповнити свій арсенал трендовими б'юті-аксесуарами - заходьте на сайт wobs.ua і оформляйте замовлення!" Кісточки для макіяжу інтернет магазин виготовляє на будь-який смак, для різних цілей і потреб, проте якщо ви хочете мати все поруч в одному місці - придбайте актуальні набори. У нас їх представлено безліч, від маленького базового до величезного професійного, яким залюбки користуються відомі гримери та візажисти. Будьте на стилі, відчуйте весь вайб бездоганного мейку, втілюйте власні ідеї або ж відтворюйте вже готові - цього і не тільки вам вдасться досягти, коли поряд будуть комплекти виробника ВОБС!