WOBs

Досконалий макіяж як розпочинається з нанесення тону, так ним і завершується. Від того, як була виконана дана процедура, залежить зовнішній облік леді, форма її обличчя і те, чи дійсно виграшно виглядає колір та чи немає ефекту "штукатурки". Дехто може помилково подумати, що тон наноситься виключно на проблемну шкіру, аби приховати недоліки у вигляді прищиків чи чорних цяток, проте така думка є однозначно хибною. Тон необхідний для того, щоб усунути блиск, виграшно підкреслити вилиці та придати шкірі здоровий колір, природний рум'янець. І результат напряму залежить не тільки від якості та властивостей косметики, але й від того, яка була обрана щіточка для нанесення тону та чи справляється вона зі своїм призначенням. Ми, український виробник кісточок Вобс, пропонуємо широкий асортимент щіточок для різних технік. Вони повноцінно справляються зі своїми функціями, а також дарують комфорт під час виконання макіяжу. З їх допомогою денний, вечірній чи креативний мейкап виглядатиме справді довершеним.

купити кісточку для нанесення тону wobS

 
WOBs

Кісточка для тональної основи і не тільки: які базові інструменти для нанесення тону реалізує бренд Вобс?

Наші кисті для тону розроблені з максимальною увагою до деталей, а отже ми враховуємо навіть ті нюанси, які, на перший погляд, можуть здатись незначними. Це і виділяє нашу продукцію з-поміж конкурентів і робить її затребуваною серед досвідчених майстрів візажу. Якщо ви теж хочете купити кісточку для нанесення тону, то повинні розуміти, що ці інструменти мають індивідуальне призначення. Серед найпоширеніших аксесуарів ми хочемо відмітити наступні:

Округлу щіточку з об'ємним ворсом. Підходить такий пензлик для тонального крему та пудри, адже він вбирає необхідну кількість засобу і рівномірно розподіляє його по шкірі обличчя. Насиченість відтінку і плотність нанесення залежить від того, скільки косметики інструмент вбере, проте особливість даної моделі в тому, що вона ефекту маски не створює. Щітка для нанесення тонального крему виготовляється з синтетичного ворсу, адже цей матеріал призначений для роботи з жирними кремовими чи рідкими текстурами. Що стосується роботи з пудрою, то у випадку, коли вона суха, підходить пензлик із натуральним пучком.
Плоскі з рівним чи скошеним краєм. Дані моделі доволі часто використовуються у вечірньому макіяжі, оскільки утворюють більш насичений і щільний шар. У щоденному мейкапі такими інструментами ви можете виконувати коригування форми обличчя, до прикладу, виділяти вилиці, виправляти візуально форму носа, посадку очей та інші дії. Пласка кісточка для тону призначена для нанесення консилера, коректора, хайлайтера, бронзера, шиммера, аби надати шкірі красивий і здоровий відтінок, виконати ефективний контуринг. Початківцям чудово підходить скошена кісточка для тону, так як ця модель задає правильний напрям нанесення засобів, а любителі та професіонали можуть сміливо обирати вироби з рівним зрізом.
Кабукі. Це доволі оригінальна кісточка для тону, тому що вона має об'ємний пучок з рівно зрізаним верхом. Інструмент чудово взаємодіє з мінеральною пудрою та більш щільними текстурами. Ним зручно також розтушовувати простір між бронзером і хайлайтером з ціллю вирівнювання тону шкіри.

скошена кісточка для тону від Вобс

Вам слід розуміти, що кісточка для тональної основи чи, до прикладу, рум'ян, пудри відрізняється не тільки формою, а й типом ворсу. Для роботи з сухими текстурами актуально використовувати інструменти з натуральними пучками, а рідкими чи кремовими - синтетичними. Різниця полягає в тому, як шар косметики ляже та скільки її витратиться, тому перед тим, як обрати пензлик для тону, добре подумайте, якими засобами користуватиметесь!

 
WOBs

Щоб задати шкірі обличчя бездоганного вигляду, слід купити кісточку для нанесення тону!

Професійні кісточки Wobs здатні вирішити безліч задач, тому заслуговують бути в вашій косметичці. Завдяки плідній співпраці з досвідченими майстрами макіяжу, ми постійно вдосконалюємось і випускаємо актуальну продукцію. З нашими б'юті-аксесуарами вдасться делікатно нанести тон, розтушувати певні ділянки, підкреслити вилиці чи, до прикладу, виділити очі. Технік нанесення існує безліч, а щоб їх втілити в життя, оберіть інструменти бренду Вобс! Для здійснення замовлення переходьте на сайт wobs.ua і шукайте улюблені аксесуари для отримання не лише комфорту у процесі нанесення косметики, а й бездоганного результату!