WOBs

Якщо вас не влаштовують довжина й об'єм природних вій, це не привід засмучуватися, адже успішно вирішують даний недолік - накладні. Такі б'юті-аксесуари стали справжнім трендом, оскільки вважаються універсальними. Їх ви можете використовувати не тільки під час святкових заходів, але й на щодень. Більш того, для кріплення таких виробів не потрібно проходити спеціалізовані курси, так як навчитися клеїти їх ви можете самостійно. Накладні вії хороші тим, що не руйнують структури натуральних, тому вважаються абсолютно безпечними. Безумовна перевага таких аксесуарів - вони підходять володаркам різних типів і форм обличчя, що робить їх справді популярними та затребуваними серед жінок.

"А чи знали ви про те, що для створення цих виробів можуть застосовуватися не лише синтетичні, а й натуральні волокна, проте останні використовуються вкрай рідко, оскільки можуть викликати алергічну реакцію. Ще один цікавий факт - найдорожчі накладні вії були створені дизайнером Шу Уемурою для співачки Мадонни ще в 2006 році. Вироблялися вони з додаванням діамантів в 0.75 каратів, їх вартість на той час складала 10 000 доларів."

накладні вії wobs

 
WOBs

Зміна стилю, виразу очей чи створення вечірнього образу - накладні вії стануть у пригоді. 

Перш ніж купити накладні вії, вам слід ознайомитися більш детально з їх особливостями і, дізнавшись про всі переваги таких косметичних аксесуарів, у вас з'явиться ще більше бажання їх придбати. До них належать наступні:

готово Накладні вії здатні повністю змінити ваш стиль. Кожній жінці подобається виглядати дещо по-іншому, експериментуючи зі своєю зовнішністю. За допомогою таких бюті-аксесуарів вам точно вдасться приємно здивувати оточуючих і справити на себе неабияке враження. Вони захоплюватимуться глибиною вашого погляду і їм однозначно буде цікаво, як вам вдалося досягти такого результату. До прикладу, великим попитом користуються стрічкові накладні вії 3D, які кріпляться буквально за декілька хвилин. Вони не потребують докладання жодних зусиль, адже випускаються у вже готовому вигляді. Якщо ж ви хочете відкоригувати форму очей, тоді вам неодмінно сподобаються накладні вії пучками. Їх можна кріпити щоразу по-різному, реалізуватися такі вироби можуть з одним або декількома штучними волосками в одному пучку. Вони чудово підходять для кріплення до внутрішніх чи зовнішніх кутиків очей.
готово За допомогою накладних вій ви можете підкреслити очі. Справді, вони здатні повністю змінити погляд, додавши йому ще більшої глибини, епатажності, яскравості. Для його корекції особливо актуально застосовувати накладні вії пучки, адже ви можете самостійно коригувати погляд так, як вам цього хочеться. 
готово Замовити накладні вії - чудове рішення для створення неповторного вечірнього образу. І, щонайцікавіше, для таких цілей ідеально підходять не тільки класичні чорні накладні вії, але й кольорові. Підбирайте їхній відтінок в залежності від кольору вашого одягу та стилю макіяжу. До прикладу, щоб сформувати унікальний і справді оригінальний аутфіт, можете звернути увагу на фіолетові накладні вії.

Якщо ви дійсно прагнете змінити свій look, додати погляду ще більшої привабливості та загадковості, оберіть вії Вобс. Вони стали затребуваними не лише через відмінну якість і гіпоалергенність, а й через широкий асортимент. У нас представлені як пучкові, так і стрічкові варіанти на всі випадки життя, що ідеально підходять для святкових івентів і на щодень.

 
WOBs

Накладні вії: мистецтво наклеювання разом з WoBs cosmetics

кісточки для макіяжу набором Wobs

Кріпляться накладні вії дуже просто, але щоб вони надійно трималися, ми рекомендуємо вам дотримуватися наступних порад:

готово Наносяться б'юті-аксесуари на завершальному етапі виконання макіяжу, тому попередньо перевірте, чи він зроблений досконало.
готово Якщо ваші природні вії мають світлий колір, використайте туш, яка по тону відповідає відтінку накладних.
готово Щоб закріпити аксесуари, вам потрібно клей для накладних вій купити. Наносьте засіб тонким шаром по всій поверхні стрічкових вій і зачекайте декілька секунд. Акуратно приєднайте штучні вії до своїх натуральних, в якості додаткового інструменту можете застосувати пінцет. А коли заходить мова про пучкові моделі, то в таких випадках використання клею здійснюється поетапно. Чудовим рішенням для цих аксесуарів стане клей-підводка для вій WoBs cosmetics, засіб наноситься дуже делікатно і гарантує надійне з'єднання.
готово Якщо виявили світлі зазори, профарбуйте простір чорною підводкою.

Ми, виробник Вобс, пропонуємо вам придбати накладні вії відмінної якості, у нас також є в наявності додаткові інструменти для делікатного їх кріплення. Для здійснення замовлення телефонуйте нам або ж виконуйте цю дію онлайн на сайті. При появі сумнівів чи питань зверніться до наших консультантів, вони залюбки нададуть корисні поради і процес вибору принесе ще більше задоволення!