WOBs

Візаж - це мистецтво, яке здатне перетворити обличчя на справжній шедевр. Щоб результат перевершив очікування, вам варто приділити увагу кожній деталі під час створення мейкапу, особливо очам. Підкреслити глибину та виразність погляду, візуально змінити їх форму та розміри допоможе кісточка для стрілок. Це не просто інструмент для макіяжу, а чарівна паличка, завдяки якій ви отримаєте вау-ефект і неодмінно залишитеся задоволеними виконаною роботою. Щоб ці б'юті-аксесуари не просто створювали ідеальні лінії, а неабияк надихали, оберіть товари, які реалізує виробник Вобс. Бренд з багаторічним досвідом знає, які стрілочки подобаються сучасним леді та як втілити в реальність ті, що представлені у відомих моделей.

кісточка для підводки купити вобс

 
WOBs

Купуйте професійні кисті для макіяжу очей, малюйте стрілочки правильно: проводимо огляд найактуальніших форм!

Цікавлять пензлі для макіяжу очей - шукайте актуальні б'юті-аксесуари в нас, але перед тим, як їх придбати, ми рекомендуємо більш детально ознайомитися з найпопулярнішими формами стрілок. До таких належать наступні:

Тоненькі. Щоб намалювати делікатні лінії з незначним виходом за межі повік, підготуйте пензлик для стрілок з видовженим і дуже тоненьким пучком. Проведіть ним по всій довжині повіки, повторюючи вигин, і трішки вийдіть за край, щоб підкреслити виразність погляду.
Товсті. Такі стрілочки прості, проте виглядають доволі об'ємними. З їх допомогою вам вдасться створити чудовий образ для вечірніх прогулянок чи святкових заходів. Не забувайте, що навіть масивна лінія має бути рівною, а для цього підберіть пензлик для підводки wobs з коротшим і дещо ширшим пучком.
"Крила". Особливість такого макіяжу очей в тому, що кінчики стрілок піднімаються до брів. Ефект "крил" дає змогу зробити погляд ширшим і більш виразним.
Котячі. Сміливий, загадковий і надзвичайно спокусливий погляд кішки зводить з розуму. Його фішка полягає в контурах, що малюються навколо всього ока, у тім числі в його зовнішніх і внутрішніх кутиках. Щоб досягнути такого ефекту, ідеально підходить вигнута кісточка для підводки, адже нею виконувати навіть складні рухи просто.
Креативні. Такий мейкап є доволі оригінальним за рахунок цікавих і нестандартних геометричних форм. Щоб його виконати, використовуйте виключно професійні кисті для макіяжу очей, які зручно тримати в руках і якими легко пропрацьовувати кожен кутик чи вигин.

кісточка для стрілок wobS

Існують і інші види стрілок, проте ці вважаються найбільш поширеними та затребуваними. Відштовхуючись від перелічених вище технік, умілі майстри зможуть вносити власні нотки та певні креативні корективи. Все, що варто зробити для досягнення бажаного ефекту- придбати макіяжні кісточки виробника Вобс!

 
WOBs

Пензлик для стрілок - інструмент, здатний створити погляд мрії!

Зайшовши на сайт компанії wobs.ua, вам вдасться знайти ідеальний пензлик для підводки очей. У нас представлено безліч варіацій інструментів, ви знайдете моделі з рівною чи зігнутою ручкою, з ворсом різної довжини й об'єму. Кожна кісточка для підводки виконується з урахуванням модних новинок, тому вам вдасться отримати сучасний макіяж. Коригуйте форму очей, наповнюйте погляд глибиною, загадковістю, додавайте йому легкості та романтичності чи, навпаки, створюйте ефект суворості - ці та інші маніпуляції зможете досягти лише в тому випадку, якщо вирішите кісточку для підводки купити у Вобс! Наша продукція вважається актуальною як для новаторів, так і для досвідчених візажистів! Виникли питання чи просто розгубились при виборі ідеального інструменту - зверніться до наших консультантів, які залюбки все детально розкажуть і опишуть, аби покупка принесла виключно користь!