WOBs

"Накладні вії успішно доповнюють не лише святковий, а й повсякденний образ, адже з їх допомогою ви можете додати погляду виразності, а очам - неабиякої глибини". Ми, магазин аксесуарів для макіяжу WOBS, випускаємо цю продукцію, а також співпрацюємо з перевіреними виробниками, такими як ZIDIA, Beautyway. В каталозі представлені пучкові та стрічкові моделі, які відрізняються ефектом і складністю наклеювання. До прикладу, якщо ви бажаєте досягти вау-ефекту за лічені хвилини, ми радимо звернути увагу на стрічкові. Такі накладні вії купити слід тому, що вони моментально кріпляться і не потребують додаткової корекції. Якщо ви любите втілювати щоразу нові образи, та маєте бажання постійно видозмінювати погляд, спробуйте накладні вії пучками. Вони, звичайно, є витратними у часі, проте дають змогу пропрацювати окремо як внутрішні чи зовнішні кутики очей, так і всю площину. Після наклеювання вам вдасться отримати такий результат, про який тільки мріяли. До речі, а чи відомо вам, що накладні вії можуть вироблятися з застосуванням як штучної сировини, так і натуральних волосків? Все більше візажистів рекомендують надавати перевагу синтетичним аксесуарам через те, що вони не провокують алергічних реакцій внаслідок екологічної чистоти матеріалів. Штучні накладні вії по своїй структурі максимально наближені до натуральних, тому коли вони делікатно приклеєні, їх досить легко сплутати з природними.

накладні вії пучком wobs

 
WOBs

Етапи наклеювання вій пучками та стрічкою

Аби делікатно прикріпити накладні вії, ми радимо першочергово враховувати їх тип, адже при роботі зі стрічковими та пучковими моделями знадобляться різні інструменти та техніки. Навчитися ними користуватися правильно - це чудова можливість щоразу змінювати свій образ. 

Як наклеїти пучкові вії?

Для кріплення пучків вам слід попередньо визначитися з тим, якого ефекту прагнете досягти. Наприклад, для отримання "погляду кішки" на внутрішні кутики очей прикріпіть короткі пучки, а на зовнішні - довгі. Для кріплення в центральній частині повіки ми радимо вії середньої довжини. Якщо ви плануєте сформувати аутфіт в стилі "Барбі", приклейте до середини повіки найдовші пучки, а по краях - коротші. Який би ефект ви не обрали, правила кріплення накладних вій однакові, для цього вам потрібно виконати наступні дії:

готово знежирити повіки тоніком;
готово виконати завивку природних вій за допомогою спеціальних щипців;
готово намалювати рідкою підводкою чи олівцем лінії, а в цьому допоможуть професійні кісточки Вобс;
готово видавити трішки клею і занурити в нього кінчики пучків, виконати процедуру максимально делікатно допоможе пінцет для вій;
готово прикласти пучок до природних вій і зачекати, щоб він надійно закріпився.

Цікавлять, накладні вії як клеїти їх вдало, скористайтеся нашими порадами і вам вдасться створити бездоганний образ, який дасть змогу почуватися ще більш впевнено!

купити накладні вії від українського виробника

Як працювати зі стрічковими віями?

Якщо ж ви вирішили стрічкові накладні вії купити, то в такому випадку працювати з ними вам буде ще простіше та швидше. Щоб їх красиво наклеїти, виконайте наступні дії:

готово обезжирте ділянку очей тоніком;
готово застосуйте підводку, аби заповнити пропуски у міжвійковій зоні;
готово завийте власні вії щипцями і при можливості застосуйте туш під тон накладних;
готово нанесіть клей на основу, а для цього ідеальним рішенням стане клей-підводка для вій;
готово захопіть аксесуари пінцетом, прикріпіть їх акуратно до лінії підводки, злегка притискаючи, починайте з середини повіки;
готово замаскуйте місця стику олівцем чи тінями;
готово завершіть наклеювання вій нанесенням туші.

Стрічкові вії вважаються багаторазовими, тому щоб вони служили якнайдовше, ми рекомендуємо зберігати їх в оригінальному пакуванні, для очищення від туші та клею достатньо застосування рідини для демакіяжу.

 
WOBs

Купити накладні вії ВОБС - на сайті виробника wobs.ua

А чи знали ви, що накладні вії не є відкриттям 21-го століття, а були представлені ще в далекому 20-му? Саме ці б'юті-аксесуари успішно продемонструвала в фільмі "Нетерпимість" (1916 р.) актриса Сіна Оуен. В це зараз важко повірити, але тоді вони виготовлялися з людського волосся! Часи змінились, як і технології, тому сучасна індустрія краси пропонує справді удосконалені варіанти! Купити накладні вії відмінної якості, а також розхідні матеріали і інструменти, пропонуємо ми, український бренд ВОБС. В каталозі представлені моделі як власного виробництва, так і продукція відомих торгових марок. У нас є в наявності накладні вії різних видів, а саме пучкові та стрічкові. Крім цього, ви знайдете 3d вії, що додають погляду ще більшої виразності та неабиякого об'єму. Шукайте той варіант, який найбільше подобається, - на нашому сайті вобс юа вам точно вдасться його знайти як на щодень, так і для святкових подій.