WOBs

Щоб виконати завершений макіяж, варто підготувати спеціальні пензлі для рум'ян. Їх форми бувають різними, починаючи від округлих об'ємних для отримання максимального природного ефекту і завершуючи плоскими скошеними, що чудово підходять для створення чіткіших акцентів. Який би б'юті-інструмент ви б не обрали, його властивості та термін експлуатації безпосередньо залежать від того, де буде зберігатися кисть для рум'ян. Багато хто з новачків чи аматорів купують звичайні канцелярські склянки, проте вони не призначені для таких цілей і можуть спровокувати швидке зношування аксесуарів. При такому зберіганні, на них буде осідати пил, а він при контакті зі шкірою може викликати алергічну реакцію. Аби кісточки для рум'ян служили довго та не чинила шкоди здоров'ю, ми, український брендWoBs, рекомендуємо придбати аксесуари для правильного зберігання: пенали, чохли, косметички, тубуси, пояси для візажистів, що дозволяють тримати все необхідне під рукою в прямому сенсі. В таких органайзерах пензлики прослужать набагато довше, адже не перебуватимуть під впливом прямих сонячних променів, на них не осідатиме пил, проте повітрообмін забезпечуватиметься. Більш детальну інформацію про асортимент чохлів для кистей ВОБС дізнавайтесь у розділі "Чохли для кистей".

кисть для рум'ян wobs

 
WOBs

Два основні етапи догляду за кистями для рум'ян

Об'ємна округла чи плоска скошена кисть для рум'ян має зберігатися в чистому вигляді та не на відкритому просторі - саме це є основними умовами. Більш того, органайзер чи чохол мають бути не надто тісними, щоб уникнути деформації ворсу. Важливо також розуміти, що термін експлуатації інструментів і їх безпека напряму залежать від правильності догляду. До прикладу, якщо ви застосовуєте косметику суху, порошкоподібну, то очищати аксесуари для її нанесення варто хоча б раз в тиждень, в той час, коли при роботі з рідкими чи кремовими засобами миття повинно здійснюватись щоразу. Якщо аксесуари призначаються для користування в гримерних чи салонах краси, то їх чистку потрібно виконувати постійно попри тип ворсу. Для таких цілей найкраще підходять спеціальні очисники, які ви знайдете на нашому сайті wobs.ua. Засоби хороші тим, що знімають весь бруд і залишки косметики максимально швидко й ефективно, а також позитивно впливають на структуру ворсу, підтримуючи його еластичність, м'якість. 

Як очищати пензлики та їх вимочувати?

Щоб зняти залишки косметики, шкірного жиру чи пилу, ми радимо дотримуватися таких порад:

готово Якщо поряд немає спеціальних очисників, ви можете використати шампунь або ж мило, що зволожує.
готово Занурте робочу частину б'юті-аксесуару в рідину таким чином, щоб аплікатор для нанесення рум'ян чи гільза з нею не контактували, та масажними рухами виконайте миття.
готово Витягніть інструмент і продовжіть роботу масажними рухами, аби переконатися, що все ефективно очистилось.
готово Обполосніть аксесуар під проточною водою, аплікатор чи гільзу її впливу не піддавайте. 

Правильне висушування та зберігання кісточок

Щоб кісточка для рум'ян служила довго та забезпечувала ідеальний результат, після миття не забудьте її висушити. Виконувати цю дію варто за допомогою ватних дисків, серветок чи паперових рушників, оскільки вони чудово вбирають зайву вологу. Вам слід дочекатися, поки інструмент не висохне повністю і тільки після цього покладіть його в чохол чи органайзер. Використовувати фен чи розміщувати б'юті-аксесуар біля батареї забороняється, тому краще не ризикуйте, а почекайте до тих пір, поки пензлик висохне природнім шляхом. 

 
WOBs

Кисті WOBS - зручність та професіоналізм в одній кісточці 

Коли ви вирішили купити професійні кісточки для макіяжу Wobs, не забудьте також про придбання спеціальних очисників, але якщо замовити останні таки не вдалось, скористайтеся нашими порадами із підручних засобів, а саме:

купити пензлик для рум'ян від виробника вобс
готово Мила. Змочіть невеличкий брусок мила у воді та протріть ним інструмент, поступово обертаючи. 
готово Кухонну губку з засобом для миття посуду. Змочіть ним мочалку та прикладіть її до пензлика, паралельно виконуйте масажні рухи у напрямку розміщення ворсу, тобто від нижньої частини до верхньої.
готово Оливкову олію. Цей продукт чудово взаємодіє зі щіточками з синтетичного ворсу. Натріть олією пучок і проведіть по кухонній губці, де побачите залишки косметики.

Щоб досягти вау-ефекту, обирайте кисті для макіяжу Wobs. У нашому каталозі представлено безліч інструментів для виконання різноманітних технік, у тім числі щіточки для рум'ян. Для їх створення ми застосовуємо лише надійну та перевірену сировину, яка є легкою в догляді та служить довго. "Кісточки для макіяжу інтернет-магазин випускає такі, аби ви ними надихались і завжди мали бажання пробувати щось нове, втілювати шалені ідеї, покращувати свої навички". У нас є в наявності кисті поштучно wobs, а також ергономічні комплекти для задоволення різних потреб, тому якщо ви хочете отримати все й відразу, Wobs оригінальні кісточки купити пропонує в базовому, середньому чи професійному наборі. Замовляйте й досягайте бажаних результатів разом з нами!