WOBs

Пудра – універсальний косметичний засіб, який століттями залишається одним з найпопулярніших у жінок. На відміну від зволожуючих кремів, формули на основі пудри залишають шкіру матовою, що може бути корисним для тих, хто має жирний або комбінований тип шкіри. Звичайно, ідеальний макіяж неможливий без якісної пудри, але окрім косметики, правильною також має бути кісточка для пудри, яка дозволить рівномірно нанести засіб на шкіру. Розповідаємо, яку варто замовити кісточку для пудри і як саме потрібно наносити пігмент.

кисть для пудри велика

 
WOBs

Які замовити кисті для пудри і як правильно нанести пігмент – Вобс дає декілька корисних порад

Неакуратний шар пудри здатний зіпсувати весь мейк-ап, тому вам потрібно ставитися уважніше до цього етапу в макіяжу. Отже, розповідаємо, як правильно використовувати Wobs кисті для макіяжу під час нанесення пудри:

Перед тим, як замовити кисті для пудри, підберіть відповідну пудрову основу. Вона має точно відповідати тону вашої шкіри. Якщо у вас виникли проблеми з вибором правильного відтінку, спробуйте звернутися за допомогою до косметолога в універмазі або магазині косметичних товарів. Пудрові основи зазвичай найкраще підходять для жирної шкіри, проте зараз на ринку є зволожуючі пудри для людей із сухою шкірою.
Нанесіть на обличчя тонкий шар праймеру. Праймер надасть гладку основу для роботи та допоможе макіяжу триматися довше
Нанесіть пудру на пензлик. Радимо купити кісточку для пудри, зважаючи на текстуру вашого косметичного засобу. Якщо ви використовуєте пресовану пудру, візміть кісточку з щільним ворсом та обережно рухайте нею вперед і назад. Для розсипчастої пудри підійде кисть для пудри велика з пухнастим натуральним ворсом. Вмокніть пензлик для пудри у порошок і перед нанесенням постукайте, щоб видалити надлишки.
Нанесіть легкий шар тонального крему на все обличчя. Щоб отримати найкращі результати, використовуйте округлу кисть кабукі або кисть для основи. Переконайтеся, що шар рівномірно нанесений на обличчя. Під час роботи використовуйте довгі легкі рухи.
Додайте більше пудри на проблемні зони. Зверніть увагу на будь-які плями або ділянки почервоніння, які не повністю приховані легким шаром тонального крему або консилером. Нанесіть на ці плями пудру, поки вони не зникнуть.
 
WOBs

Пензлик для пудри ціна – Вобс пропонує продукцію, доступну для кожного

кисті для пудри купити недорого

Чим характерний пензлик для пудри ціна від Вобс? Тим, що ми пропонуємо кисті для пудри купити недорого, які виготовлені з міцних та приємних матеріалів, тому нас цінують всі – від аматорів до профі візажу!

Виробник Вобс від себе рекомендує наступні моделі, які оцінили безліч наших покупців:

Кисть для пудри W3019. Плоска модель з таклону, яка покриє обличчя легким та рівномірним шаром косметичного засобу.
Кисть для пудри W5120 з ворсом кози, яка м’яко та ніжно нанесе та розтушує сухий пігмент на шкірі.
Пензлик WoBs для пудри плоскої форми з кукурудзяного волокна W3040. Цей синтетичний матеріал полюбився майстрам мейк-апу, адже він розподіляє пудру найтоншими шарами і просто дає тактильне задоволення від її дотику.

Усі моделі ви можете знайти та замовити на нашому сайті wobs.ua.