WOBs

Процедура нарощення вій успішно увійшла в beauty-індустрію, адже вона дає змогу візуально змінити форму очей, додати погляду глибини та виразності, позбавити жінку комплексів. Окрім цього, завдяки їй вам більше не прийдеться стояти тривалий час перед дзеркалом, аби виконати ідеальний мейкап, адже потреби використовувати туші немає. Нарощені вії - це чудове рішення, коли від природи вони у вас рідкі та короткі, а тому лешмейкери стали затребуваними серед леді, що прагнуть завжди виглядати бездоганно. Ще одна важлива перевага процедури - волоски, що кріпляться до натуральних, надзвичайно легкі та тоненькі, а це можливість отримати результат, максимально наближений до природного. Щоб ефект тримався якнайдовше, знайти хорошого майстра недостатньо - потрібно забезпечити належний догляд за нарощеними віями, щоб вони тішили тривалий час і процедура не була проведена даремно. Окрім цього, варто знати, який пензлик для вій варто застосовувати, аби їх не пошкодити і правильно розчесати. Цей момент є дуже важливим, адже обійтися без спеціального б'юті-інструменту неможливо. В іншому випадку, вії швидко втратять свою зовнішню привабливість і почнуть осипатися. Ознайомитися більш детально з різновидами щіточок та їхнім призначенням ви можете тут (Кисті для вій). щіточки для нарощених вій wobs

 
WOBs

Які щіточки для вій купити аби правильно доглядати за нарощеними?

Якщо ви плануєте провести процедуру нарощування, тоді вам варто придбати відповідну кисть для вій. Користуватися нею по декілька разів на день немає необхідності, але зранку після сну її застосування є обов'язковим. Воно необхідне для того, аби правильно розчесати вії, не допускаючи пошкодження волосків і клею в цілому. 

Обираємо ідеальну щіточку для нарощених вій: які аксесуари повинні бути у вашій косметичці?

Ми, український виробник пензликів Wobs, випускаємо щіточки для догляду за нарощеними віями. Для їх створення застосовуємо якісні матеріали, тому вони виконують усі необхідні функції та гарантують неповторний результат. З цими б'юті-аксесуарами легко розчесати вії, не пошкоджуючи структури ні натуральних, ні штучних волосків. Нашими безумованими фаворитами вважаються наступні моделі:

кругла щіточка для вій вобс

W5009. Це класична кругла кисть для вій, виконана із силікону. Аксес  уар середньої ступені жорсткості гарантує швидке й ефективне розчісування. Завдяки тому, що робоча частина інструменту виконана із силікону, він підлаштовується під форму вій і забезпечує делікатне випрямлення без жодних агресивних впливів. Таку замовити кисть для вій варто й тому, що вона чудово справляється з розчісуванням волосків різної довжини та форми, а отже вважається універсальною. За рахунок круглої щіточки виріб здатний пропрацювати всі ділянки повік, у тім числі делікатні внутрішні кутики. Ще один плюс пензлика - гіпоалергенність, оскільки силікон не провокує подразнень. Та й догляд за виробом доволі легкий, для його очищення достатньо застосування проточної води чи спеціальних засобів, що ефективно видаляють жирові сліди, пил. 

 

W3006. Плоска щіточка для вій є двосторонньою: пластикові зубчики допомагають красиво їх розділити й усунути грудочки, а щіточка сприяє красивому та пишному розпушуванню. Маючи в своєму арсеналі таку помічницю, ваші нарощені вії будуть виглядати доглянутими та не втратять привабливості, а отже користуйтеся таким аксесуаром і отримуйте задоволення від самого процесу.

До речі, цей інструмент також підходить для роботи з бровами, тому неодмінно стане в нагоді в різних ситуаціях. Щіточка виконана із якісного пластика, а делікатні зубчики зроблені таким чином, що не пошкоджують структури волосків і клейового з'єднання. 

плоска щіточка для вій wobs

 

Якщо у вас вже є щіточка для розчісування вій, то це, звісно, чудово, проте для того, аби результат завжди був неперевершеним, а ви - задоволені своїм зовнішнім обліком, ми, український виробник кісточок для макіяжу Вобс, рекомендуємо враховувати і наступні важливі моменти:

готово оскільки для повного висихання клею знадобиться дві доби, протягом цього часу не рекомендується відвідувати баню чи сауну, басейн, проводити парові процедури для обличчя, терти та мочити очі гарячою водою;
готово догляд за віями варто здійснювати щоранку, для цього стане у нагоді спеціальна щіточка для вій;
готово якщо ви є прихильницею спати на животі, тоді вам прийдеться попрощатися з цією звичкою, адже контакт з подушкою не лише пошкоджує нарощені волоски, а й сприяє їх хаотичному розміщенню;
готово відмовтеся від купання в дуже гарячій воді, її краще замінити на прохолодну чи теплу;
готово знімайте макіяж виключно міцелярною водою;
готово відмовтеся від засобів, що містять масла, а надавайте перевагу косметиці на водній основі;
готово на корекцію записуйтеся кожних 14-20 днів, оскільки за цей період відбувається відновлення та ріст природних волосків. 
 
 
кісточки для нарощених вій вобс

Наш виробник пензлів для візажу Вобс зібрав найпоширеніші запитання, на які шукають відповіді володарки нарощених вій, а саме:

  1. "Чому не вдається розчесати волоски?" Це переважно виникає в результаті спання животом вниз, відсутності щоденного миття вій, ігнорування використання відповідної щіточки щодня.
  2. "Як часто розчісувати вії?" Обов'язковим є проведення даної процедури зранку, але щоб волоски не злипались і не сильно забруднювались, використовуйте засіб для вмивання і напередодні сну, також не забувайте про розчісування після повного висихання вій.
  3. "Що буде, коли не розчісувати вії?" Недотримання елементарних правил гігієни може призвести не тільки до осипання і склеювання волосків, а й до появи запальних процесів і проникнення інфекції в волосяну цибулину.
  4. "Які додаткові фактори провокують осипання штучних волосків?" До них належать наступні: ви надто часто трете очі і тягнете вії, використовуєте водостійку та жирну косметику, приймаєте вітаміни та добавки, що сприяють активнішому росту волосся. Зрештою, вії осипатися можуть і у володарок жирної шкіри, адже клей при взаємодії з нею втрачає свої властивості.

 

Щоб нарощені вії вас постійно тішили, а оточуючі були в захваті від вашого образу, ми рекомендуємо виконувати наступні маніпуляції щодня:

готово акуратно намочити обличчя теплою чи прохолодною водою;
готово нанести легенькими масажними рухами засіб для вмивання;
готово ретельно, але делікатно змити засіб водою;
готово не витирати вії рушником, щоб вони швидше висохли, прикладіть до них ватні диски або косметичні серветки;
готово після повного висихання не забувайте про кисть для вій. 

Регулярне розчісування - одна з основних умов правильного догляду. Для цього рухайтеся знизу вгору, уникаючи лінії зростання волосків. Параметри щіточки підбирайте в залежності від довжини та об'єму нарощених вій. Дотримуючись даних порад, вам вдасться зберегти бажаний ефект на довший час, ви будете задоволені своїм зовнішнім виглядом і тим, наскільки чудово виглядають нарощені вії та як надійно вони тримаються.

 
WOBs

Як уникнути помилок при догляді за нарощеними віями за допомогою професійних кісточок для макіяжу?

Щоб виконана лешмейкером робота вас тішила щодня, не забудьте щіточки для вій купити в нашому інтернет-магазині. Вони відіграють надважливу роль у правильному догляді, тому не обирайте продукції невідомих виробників. Оскільки такі інструменти напряму контактують з повіками і очима в цілому, завжди цікавтеся матеріалами, які були використані для їх створення. Найкраще надавати перевагу аксесуарам із синтетики, оскільки така сировина не викликає алергії і служить довго, будучи невибагливою у догляді. 

догляд за нарощеними віями з вобс

Досі перебуваєте у роздумах і не знаєте, де купити кісточки для макіяжу, - завітайте на наш сайт wobs.ua і оберіть відповідний розділ. Наша продукція вважається кращою не лише завдяки відмінній якості матеріалів, а й зручності у застосуванні. Макіяжні кісточки Вобс вважаються дуже маневреними, а тому вам вдасться пропрацювати навіть важкодоступні ділянки повік. Обирайте наші інструменти ще й тому, що вони характеризуються сучасним дизайном, робота ними приноситиме не тільки користь, але й естетичне задоволення! Не можете визначитись, яку замовити кисть для вій, - зверніться до наших досвідчених менеджерів. Вони проведуть корисну консультацію та порадять, який аксесуар підходить для таких чи інших ситуацій. Продукцією нашого виробництва залюбки користуються як новачки й аматори, так і досвідчені лешмейкери, оскільки результат роботи багато в чому визначається інструментами, що використовувалися в процесі нарощення. Ми - виробник, який має в наявності безліч б'юті-аксесуарів, а якщо ви обожнюєте експериментувати та бажаєте щоразу виконувати з обличчям щось нове, тоді до вашої уваги професійний набір кісточок для макіяжу. Цей комплект включає безліч пензликів для макіяжу, у тім числі для догляду за нарощеними віями. У нас реалізуються професійні кісточки для макіяжу, з якими легко працювати кожному, адже вони функціональні, практичні й ергономічні! Виглядайте красиво, наростивши вії, і не забувайте, що результат напряму залежить від вас і вашого бажання виглядати завжди неповторно!