WOBs

Косметологія - це доволі популярний напрямок у б'юті-індустрії, який дає змогу підкреслити природну красу, підтримати здоров'я шкіри, попередити її передчасне старіння. Та й загалом, коли жінка виконує такі процедури, вона розслабляється та почувається ще більш впевненою в собі. Кожен майстер знає, наскільки важливим є застосування не тільки якісної та сертифікованої косметики, але й надійних, ергономічних пензликів. Коли інструменти справді задовольняють потреби спеціаліста, результат перевершує всі очікування. Наш магазин кісточок Вобс юаце добре розуміє, тому пропонує вам виключно найкращу продукцію для косметологів. В каталозі представлено безліч актуальних моделей, які підходять для роботи з засобами різної консистенції.

кісточки для масок та крему ВобС

 

 
WOBs

Які професійні кисті для для косметологів вважаються must have: огляд найактуальніших інструментів 

Якщо у ваших планах придбати професійні кисті для для косметологів, зверніть увагу саме на наш інструментарій, адже він призначається як для побутового, так і професійного використання. Ми радимо обрати такі б'юті-аксесуари:

Кісточки для нанесення масок. За допомогою таких аксесуарів вам вдасться рівномірно розподілити косметику різної консистенції по шкірі, у тім числі рідкі засоби без подальшого стікання. Ще одна важлива перевага, якою володіє якісний пензлик для масок, - масажний ефект, в результаті чого покращується кровообіг, ефективніше проникають у пори діючі речовини, створюється відчуття розслаблення та легкості. Оберіть пензлик для нанесення маски ще й тому, що він забезпечує ідеальну взаємодію косметики навіть із важкодоступними ділянками, такими як кутики рота, носа.
Інструменти для нанесення кремів. Щоб засіб рівномірно лягав і швидко проникав у пори шкіри, вам варто підготувати пензлик для нанесення крему. Він може бути об'ємним чи тонким, у формі віяла, скошеним чи рівним. Різниця в щіточках полягає в сферах їх застосуваннях. До прикладу, для нанесення крему на видимі та легкодоступні ділянки можна застосовувати об'ємні моделі, а для роботи з проблемними та важкодоступними - пласкі.
Моделі для фарбування брів і вій. Вони здебільшого мають делікатну форму, щіточки розроблені таким чином, щоб вбирати лише необхідну кількість фарби і рівномірно її розподіляти по заданій площині. До таких аксесуарів висуваються особливі вимоги, так як вони мають легко чиститися від залишків засобів, та при цьому не втрачати форми.

Професійні кісточки для масок та крему успішно увійшли в повсякденне життя косметологів, адже дають змогу досягти бажаного ефекту якомога швидше. Та й ще одна безумовна перевага таких інструментів - мінімальний розхід продуктів і їх ідеальний розподіл по всій поверхні шкіри обличчя, шиї, зони декольте.

 
WOBs

Чому варто купити пензлики косметологічні виробництва Вобс?

професійні кисті для косметологів wobs

Ми, перевірений роками виробник пензликів для макіяжу WoBs, впевнені, що наш інструментарій задовольнить вимоги кожного майстра, оскільки постійно враховуємо консистенцію засобів, з якими планується робота. Ми приділили окрему увагу зручності аксесуарів, в результаті чого тримаючи пензлики косметологічні протягом дня, ваші руки не виснажуватимуться. Для нас є важливою і естетична сторона, тому в каталозі представлені стильні та сучасні професійні кісточки для макіяжу, які приносять насолоду навіть візуально. Для оформлення замовлення б'юті-інструментів переходьте на сайт wobs.ua у відповідний розділ або ж безпосередньо зв'язуйтесь із нашими менеджерами за номером 063-956-44-11. Ми працюємо по всій території України, оскільки наш магазин кісточок Вобс юадбає про своїх клієнтів, де б територіально вони не знаходились.