WOBs
 

Сучасний ринок аксесуарів для мейк-апу пропонуємо безліч інструментів для роботи з косметикою, але треба знати, що купити кісточки для макіяжу, а саме обрати їх, це не завжди просто. Велика кількість моделей змушує наші очі розбігатися, але якщо розібратись, нанесення макіяжу стане для Вас захоплюючим і цікавим заняттям.

 
WOBs

Натуральні та штучні кисті для макіяжу: в чому різниця та які переваги?

Мати в своєму арсеналі професійні кісточки для макіяжу – це обов'язкове завдання для кожного, хто бажає робити собі якісний мейк-ап та виглядати неперевершено. Велике різноманіття моделей вражає та одночасно з тим ускладнює вибір пензлів. Але перш за все постає таке питання – що краще: натуральні пензлі чи синтетичні?

Натуральні пензлі: зроблені з натуральних матеріалів, тобто тваринного ворсу. Підходять для нанесення сухих основ – пудри, тіней та рум'ян. М'який та приємний ворс дозволяє рівномірно розподілити макіяж по обличчю, нанести її тонким шаром та не залишає подряпини, тому це найкращий варіант для чутливої шкіри. За ними важливо ретельно доглядати, аби вони довго служили та мали первинний вигляд.

купити кісточки для макіяжу

Штучні пензлі: навіть якщо Ви фанат всього натурального, без цих кісточок в арсеналі Вам не обійтись. На відміну від натуральних пензлів, вони не викликають алергію. Синтетичні пензлики для макіяжу не вбирають в себе косметику, тому ідеально підходять для для рідких, кремових, тональних основ та помад. За рахунок високої щільності ворсу косметика наноситься інтенсивніше. Дуже приємними особливостями штучних пензликів є простота догляду та довговічність. Найпоширеніші матеріали для виготовлення синтетичних пензлів це нейлон, таклон, натурон. При бажанні можливо знайти моделі з дуже м'яким ворсом, які не поступаються натуральним кистям.

Створення сучасного та вражаючого образу потребує використання різноманітної косметики, для якої необхідно використовувати підходящі інструменти. Тому як досвідченим спеціалістам, так і новачкам треба мати натуральні та синтетичні кісточки для макіяжу для забезпечення бездоганного результату.

 
WOBs

Купити кісточки для макіяжу ВоБс – Ви нас шукали, ми Вас чекали

Український виробник WoBs – досвідчена компанія, яка вже більше 10 років з любов'ю створює якісні браші для мейк-апу, здатні змінити Ваше враження від нанесення макіяжу. Ми пропонуємо Вам купити кісточки для макіяжу за оптимальними цінами, а разом з цим ознайомитися з нашими комплектами пензлів, від яких в захваті навіть найкращі спеціалісти.

купити кісточки для макіяжу

Наш інтернет магазин макіяжних кісточок – це скарбниця крутих, трендових та якісних аксесуарів для створення креативних образів. Ми рухаємося тільки вперед, тому постійно створюємо нові моделі, аби максимально задовольнити Ваші потреби. На нашому сайті wobs.ua пензлики для макіяжу представлені у найрізноманітніших моделях для виконання будь-яких функцій. Знайдіть для себе все необхідно та перетворіть процедуру нанесення макіяжу на задоволення.