WOBs

Навчитись малювати бездоганно рівні та ефектні стрілки – це справжня наука, яка вимагає не тільки теоретичних знань, а й практичних навичок. І навіть, якщо ви вже впевнено тримаєте пензлик для підводки та встигли опанувати головні тонкощі техніки створення ідеальних ліній, дуже важливо навчитись правильно малювати стрілки під ваш тип очей. Український виробник професійних кісточок для макіяжу ВоБс підготував для вас короткий гайд, як зробити погляд виразнішим, залежно від форми ваших очей, підкресливши їх природну красу. 

кісточка для стрілок WOBS

 
WOBs

Правильно підібрана кісточка для стрілок – головний секрет виразності вашого погляду

Вміти промальовувати ідеально рівні, ефектні та, головне, симетричні стрілки – це вже половина успіху. І якщо це завдання вже не здається вам задачкою із зірочкою, залишається тільки дізнатись, як вигідно підкреслити погляд, відштовхуючись від форми ваших очей:

готовоМигдалеподібні очі

Така форма очей вважається ідеальною для експериментів з різними техніками створення стрілок. Трендове «котяче око» або неймовірно тонкі, бездоганно рівні стрілки – з такою формою очей можна спробувати абсолютно все. Для такої делікатної роботи найкраще купити кісточку для стрілок W3245. Вона має мініатюрну круглу форму пучка, що робить її незамінним б’юті-інструментом для опрацювання найдрібніших деталей у мейкапі. Ми радимо починати промальовувати стрілку з внутрішнього куточка ока, поступово розширюючи її вздовж лінії повіки. Використовуючи цей пензлик для стрілок, виведіть кінчик лінії трохи вгору, створюючи легкий вигин, що підкреслить природну красу очей. Для більш драматичного ефекту, можна зробити стрілку трохи товстішою до зовнішнього краю. Така техніка виконання додасть ще більшої виразності вашому погляду.

готовоКруглі очі

З такою формою очей головна задача стрілок – візуально їх подовжити. І найкращим способом це зробити є промальовування ліній на кожній повіці. Тут у пригоді стане кісточка для підводки моделі W3244. Вона чудово підходить для створення делікатних ліній як на нижній, так і на верхній повіках. З її допомогою починайте малювати стрілку над оком від середини до його зовнішнього куточка, поступово збільшуючи її товщину. Щоб візуально скорегувати округлість форми очей, промалюйте стрілку і на нижній повіці, роблячи її якомога тоншою. Ця кісточка для підводки купити яку ви можете на нашому сайті, допоможе зробити це максимально точно та ефективно. Так ви створите ілюзію більш витягнутого та грайливого погляду, що стане родзинкою вашого образу.

готовоГлибоко посаджені очі

Для такої форми важливо уникати занадто товстих ліній. Щоб зробити погляд більш відкритим, можна промалювати стрілку вздовж верхньої повіки, зберігаючи її максимально тонкою вздовж всієї лінії. Для роботи у цій техніці найкраще підійде скошена кисть для стрілокW3601. Маючи вигнутий наконечник, ця кисть для тонких ліній допоможе вам легко створити ідеально тонку та рівну стрілку, піднявши її кінчик догори, що візуально зробить погляд значно відкритішим.

Знаючи, яка форма стрілок виглядатиме найбільш ефектно відповідно до форми ваших очей, ви зможете зробити свій погляд неймовірно виразним та привабливим. А для кожної з цих технік ви можете замовити кисть для стрілок на wobs.ua, що допоможе створити бездоганний мейкап очей.

 
WOBs

Пензлик для підводки Wobs – кісточка, яку варто купити для створення ідеальних стрілок 

купити кісточку для стрілок вобс

Інтернет-магазин пензлів для макіяжу WoBs пропонує широкий асортимент якісних та ергономічних кісточок для тонких ліній. В нашому каталозі ви можете купити свій ідеальний пензлик для підводки WoBs, з яким ваші стрілки будуть бездоганними. А поради з нашої статті «Рівна лінія, створена за допомогою кісточки для стрілок від WoBs – короткий порядок дій» допоможуть зробити процес створення ідеальних ліній ще простішим.