WOBs

Макіяж - це важливий інструмент для самовираження, і щоб він виглядав досконало, вам варто приділяти окрему увагу кожній деталі. Якщо ви хочете зробити погляд більш виразним і загадковим, слід навчитися правильно малювати стрілки. Вони є незмінною класикою, яка буде завжди актуальною та затребуваною, тому ми, виробник кісточок WoBs, рекомендуємо вам не тільки обрати відповідну косметику, але й придбати додатково інструменти, за допомогою яких вдасться вималювати ідеально рівні та делікатні лінії, підкреслити глибину погляду. Саме ці функції виконують професійні пензлі Вобс, які, до речі, підходять не лише досвідченим б'юті-майстрам, а й новачкам і любителям стильного та вишуканого мейкапу.

кісточка для стрілок wobs

 
WOBs

Пензель для стрілок: ми знаємо, яка модель потрібна саме вам!

Пензлик для малювання стрілок відіграє дуже важливу роль і зараз ви дізнаєтесь, чому. По-перше, коли інструмент неякісний, ви ризикуєте не промалювати повністю міжвійкову зону. Це створить ефект "відірваності" між повіками та самими стрілками, в результаті чого мейкап вийде не цілісним. По-друге, кісточка для стрілок сумнівної якості не забезпечить ідеально рівних ліній: то ворс буде від'єднуватися від пучка, то в процесі нанесення засобу він буде відходити від заданого вами напрямку. По-третє, таким інструментом вам не вдасться зробити кінчик стрілки рівним, витягнутим і симетричним. Як наслідок, ви залишитеся розчарованими макіяжем і красиві стрілки стануть лише мрією. На щастя, вихід є, адже якщо ви вирішите купити кісточку у нас, то всі ваші задуми будуть успішно реалізовані. Ми пропонуємо величезний вибір інструментів для виконання різноманітних технік. У нас є в наявності такі актуальні моделі:

пензлик для малювання стрілок вобс

 

Щіточки з плотним ворсом. Вони чудово розподіляють пігмент в міжвійковому просторі. Цей пензель для стрілок дозволить вам промалювати як тонкі, так і чітко виражені лінії. Він може вироблятися з натурального чи синтетичного ворсу. Перший варіант призначений для нанесення сухих засобів, наприклад, тіней, а другий - олівця, кремової чи гелевої підводки.
Інструменти для промальовування ультратонких ліній. Ці кисті для стрілок переважно створюються зі штучного ворсу, оскільки застосовуються для нанесення рідкої підводки. Їх також досить часто використовують для роботи з важкодоступними ділянками, такими як внутрішні кутики очей.
Щіточки для формування "погляду кішки". Переважно така кісточка для підводки має зігнуту форму ручки, завдяки чому задавати потрібний напрямок, ширину та довжину ліній вам буде ще простіше.

У нас ви маєте можливість як купити тонкий пензлик для підводки рідкої, так і замовити інструменти для роботи з тінями чи косметичним олівцем. Завдяки широкому ассортименту моделей, вам неодмінно вдасться обрати той варіант, який підходить саме вам. Підберіть ідеальну форму ліній, щоб зробити погляд чітким і загадковим, і виграшно зробіть акцент за допомогою наших пензликів для макіяжу. 

 
WOBs

Якщо потрібно купити кісточку для підводки для малювання стрілок, ми раді вам допомогти!

Тепер ви знаєте, де купити кісточки для макіяжу очей, щоб вималювати бездоганні стрілочки. Ми, виробник Вобс, стараємося для вас, тому пропонуємо наступне:

широкий асортимент актуальних моделей щіточок для виконання різноманітних технік;
відмінну якість продукції, починаючи від властивостей матеріалів і завершуючи надійністю виробництва;
професійний сервіс, орієнтований на наших клієнтів;
швидку доставку у всі регіони України.

Щоб визначитися, яка кісточка для макіяжу очей вам потрібна, ми радимо для початку детально ознайомитися з нашим асортиментом на сайті wobs.ua та після огляду товарів і їх оцінки приступати до оформлення замовлення, яке, до речі, просте та доступне.