WOBs

Жоден макіяж неможливо уявити без чітких, гарно оформлених брів. Необов'язково вдаватися до татуажу чи перманенту — можна намалювати ідеальну форму за допомогою тіней та кисті для брів. Техніка контуринга не важка, але потребує напрацювання. Разом з професійними інструментами WoBs досягти бажаного результату можуть не лише провідні візажисти, а й початківці. Коли ви використовуєте пензлики для брів нашого виробництва, оформлення брів не займає багато часу та не потребує зусиль. Щоб переконатися у цьому, пропонуємо ознайомитися з корисними лайфхаками щодо контурингу брів за допомогою тіней.

кісточки для брів Вобс

 
WOBs

Якісні кісточки для брів Вобс та кілька корисних лайфхаків — секрет ідеальної форми

Починати потрібно з правильного вибору кольору тіней. Тренди диктують свої умови — чорні, занадто чіткі брови давно вже вийшли з моди. Акцент потрібно ставити на природність та натуральність. Орієнтуйтесь на колір волосся, адже це дозволить досягти гармонійного образу, без лялькового ефекту. 

Коли ви визначились з відтінком косметики, потрібно подумати про те, яка кісточка для брів вам знадобиться, щоб відтворити певну техніку. Незалежно від обраного методу контурингу, одного пензля недостатньо, оскільки в процесі використовується декілька кистей. Фарбування брів тінями є частиною повсякденного макіяжу, якщо ж ви хочете мати більш тривалий ефект — використовуйте фарбу або хну.

Поетапна інструкція корекції брів тінями:

готовоЩіточка для брів W3008 знадобиться, щоб зачесати волоски до прямого стану. Так легше визначити форму та замалювати всі «порожні» ділянки.
готовоДалі потрібно прокреслити основні лінії, щоб тіні не виходили за межі форми. Штрихи будуть рівними та чіткими, якщо у вас є синтетична скошена кісточка для брів. Нею можна легко пропрацювати деталі та зробити чіткий контуринг.
готовоМ'яка кісточка для малювання брів — гарантія рівномірного нанесення тіней та їх делікатного розтушування. Використовуйте нюдові відтінки та пензлик для нанесення тіней W3205. Робоча поверхня кисті гарно набирає косметичні засоби будь-яких структур та розподіляє за формою брів.
готовоПри необхідності ще раз розчешіть та вкладіть брови гелем. Зверніть увагу, що для гелевих текстур краще замовити пензлик для брів з синтетики, а натуральні кисті відмінно підходять для сухих та пудрових засобів.
готовоЩоб зробити контуринг чітким, потрібно не лише купити кісточку для брів, а й кисть для тону невеликого розміру. Наприклад, модель W3213. З її допомогою потрібно пропрацювати всі межі брів, щоб не було «брудних» зон та розмазаного кінчика. 

Кісточка для брів WOBS:

Зверніть увагу, що для фарбування брів, силіконова кісточка — теж хороший варіант. Вона виглядає незвичайно, але відмінно впорається зі своїм завданням. Скошений пензлик W5607 підійде для нанесення фарби, хни та ламінування брів. Ви можете абсолютно всі доглядові процедури виконувати вдома, адже ідеальна корекція брів з кісточками WoBs — це не мрія, а реальність.

 
WOBs

Кісточка для брів WOBS: чому варто купити пензлі саме у нас? 

Інтернет-магазин кісточок для макіяжу українського виробництва ВоБс пропонує пензлі для контурингу брів різного типу. З якісними пензлями для макіяжу ви маєте змогу професійно фарбувати брови тінями. Щоб ознайомитись з нашим асортиментом, перейдіть в онлайн-каталог. Асортимент дійсно вражає, постійно з'являються нові трендові інструменти для макіяжу. Якщо ви хочете купити щіточку для брів, скошену кисть, силіконовий пензлик для моделювання брів або ж інші кісточки, WoBs до ваших послуг. Оформити замовлення можна за телефоном або через особистий кабінет користувача.

Ідеальні брови — це легко, якщо з вами ВоБс!