WOBs

Пензлик для стрілок — це магічний інструмент, який виконує певну роль у створенні чи продовженні шедевра макіяжу очей, поєднуючи в собі сучасне та минуле. Використовуючи правильні пензлики можна підкреслити емоції людини та намалювати чіткі лінії, щоб досягти ідеального результату. У новому кампейні ВоБс — відображено, що кисті для тонких ліній є невіддільними інструментами візажиста для точності та вдосконалення макіяжу. З їх допомогою можна намалювати ідеальні штрихи, взори, малюнки, а не лише стрілки. Пензлики Wobs у руках митця наділяються магією, адже створюють бездоганні образи.

Кісточка для стрілок WoBs

 
WOBs

Кісточка для стрілок для підкреслення очей від бренду WoBs — це більше, ніж просто інструмент для макіяжу

Новий кампейн від WoBs має глибоку ідею. Мета його створення криється у тому, щоб відобразити любов, щастя та силу за допомогою стилізованого макіяжу. Ми використовували кісточки для мейкапу, щоб розкрити тему та ідею кампейну. В процесі втілення задуму звичайний пензлик для стрілок став магічним ключем, який допоміг відкрити двері безмежної любові та підтримки, подолавши перешкоди на своєму шляху. Візажист Тютюшка (Тетяна Матвієнко) для відтворення таких глибоких образів використовувала набір на 20 кистей «Dark Chocolates». Ви можете обрати цей комплект для домашнього користування, адже з такими професійними інструментами більше не виникне питання, як намалювати рівні стрілки кісточкою або відтворити якусь трендову техніку макіяжу очей.

Які кісточки для очей з набору «Dark Chocolates» вам неодмінно згодяться для красивого мейкапу? 

готовоНатуральна кисть для стрілок тінями. До набору входить пензлик з ворсу кози та поні, і вони обидва відмінно підходять для того, щоб нанести тіні вздовж лінії росту вій. Натуральні ворсини гарно набирають та розподіляють пігменти, тому результат вражає. Компактний розмір забезпечує проведення тонкої стрілки та створення плавних переходів. 
готовоСкошений пензлик для стрілок. Це «must-have» не лише для макіяжу очей, а й для скульптурування брів. Кисть має пружну щетину, тому малює чітко та рівно по заданому контуру. Поринаючи у креативні ідеї, можна намалювати стрілки скошеною кісточкою, українські орнаменти, взори та навіть відтворити конкретні елементи макіяжу з нашого кампейну, які вам сподобалися найбільше. 
готовоТаклонова кісточка-підводка для стрілок та тонких ліній. Маленький і тонкий пензлик із якісної синтетики підходить для пропрацювання дрібних деталей та важкодоступних зон. Така кісточка для підводки — відмінний варіант, адже синтетичний матеріал не поглинає рідкі текстури та рівномірно розподіляє косметику по всій повіці. 
готовоПлоска кисть для олівцевої техніки та розтушування тіней. Якщо ви вирішили не обмежуватися лише підводкою, варто скористатися і таким пензликом. Модель плоскої форми використовується найчастіше при нанесенні тіней вздовж лінії очей. Така кісточка для стрілок знадобиться як для щоденного, так і для святкового макіяжу.

Зверніть увагу, що в наборі є не лише кисті для тонких ліній та контурингу очей, а й для пудри, тону, сухої корекції. Крім того, ви можете замовити професійну кісточку для стрілок WOBS конкретної моделі окремо, адже всі пензлики описані в онлайн-каталозі з посиланнями на картку товару. Обирайте, яку саме купити кісточку для підводки, стрілок, тіней, та насолоджуйтесь бездоганним результатом! 

 
WOBs

Бажаєте відтворити магію кампейну ВоБс? Тоді варто замовити професійну кісточку для стрілок WOBS!

Якщо вас зачепила філософська ідея нового кампейну, який створила наша команда, доторкніться до магії разом з нами, замовивши потрібні пензлики. На нашому сайті ви знайдете все для відтворення цікавих трендів та власних творчих задумів. Інструменти WoBs створені з якісних матеріалів, тому з ними легко працювати як досвідченим візажистам, так і початківцям. В онлайн-каталозі ви знайдете кисть для стрілок різного розміру, форми та з різних матеріалів, адже ми постійно розширюємо асортимент та готуємо для вас новинки.

 купити кісточку для нанесення гелевої підводки для очей

Для того, щоб купити кісточку для нанесення гелевої підводки для очей або іншу модель пензлика, оформіть замовлення на сайті чи за контактним номером телефону. Наші привітливі менеджери допоможуть з вибором та швидко відправлять ваше замовлення після опрацювання заявки.

Інтернет-магазин професійних кісточок для макіяжу ВоБс — ваш шанс створити по-справжньому магічний образ!