WOBs

Стрілки — це особлива магія. Важко уявити довершений макіяж очей без цих ідеальних ліній. Якщо вам набридлі класичні варіанти та хочеться експериментів, рекомендуємо намалювати подвійні стрілки. Новий тренд заполонив серця багатьох жінок, а ще це улюблена техніка багатьох знаменитостей. Якщо ви також хочете йти в ногу з часом та відпрацювати техніку з подвійними стрілками, вам знадобляться професійні кісточки для макіяжу ВоБс. Використовуючи якісну підводку, правильний пензлик для стрілок та наші поради, ви зможете досягти ідеального результату навіть в домашніх умовах. 

кісточка для стрілок з подвійною лінією WOBS

 
WOBs

Професійні кісточки для макіяжу від WoBs: ідеальна кісточка для стрілок з подвійною лінією для кожного типу обличчя

Вдало намальовані стрілки підкреслюють природну красу, роблять погляд більш виразним та відкритим. Хоч і мода мінлива, потрібно враховувати незмінні нюанси — форму обличчя та очей. Кожна техніка може бути втілена з мінімальними змінами, щоб адаптуватися під кругле чи більш витягнуте лице. При створенні професійного макіяжу лише моделювання обличчя недостатньо — стрілки теж потрібно адаптувати під індивідуальні особливості. Вірне направлення лінії та спеціальні кісточки для стрілок допоможуть врахувати всі нюанси та досягти бездоганного мейкапу.

Яким типам обличчя підходять подвійні стрілки:

готовоОвальне обличчя. Така форма лиця вважається ідеальною, тому можна сміливо експериментувати з довжиною та кінчиком лінії. Експерти рекомендують робити вигин стрілки більш м'яким та плавним, не натискаючи на пензлик. Важливо не порушувати природні візуальні пропорції та враховувати тип макіяжу (вечірній, повсякденний, нюд тощо).
готовоКругле обличчя. У цьому випадку потрібно за допомогою стрілки скошеною кісточкою візуально витягнути очі. Малюйте подвійну лінію з кутовими кінцями. Це допоможе скульптурувати обличчя та видовжити його.
готовоКвадратне обличчя. Важливо зробити акцент на довгі стрілки та мигдалеподібну форму. Подвійна стрілка має бути виразною та з гострими кінчиками, тому використовуйте кисть для тонких ліній з таклону. Нею можна робити невеликі штрихи та поступово заповнювати всю поверхню.
готовоСерцеподібне (трикутне) обличчя. Сконцентруватися потрібно на центральній зоні, щоб приховати дисбаланс між верхньою та нижньою частиною лиця. Чим ширше стрілка з подвійною лінією, тим «важче» буде погляд. Кисть для стрілок тінями стане помічником у цій справі, адже нею також можна розтушувати межі. 

Насправді подвійні стрілки підходять для всіх типів обличчя. Головне, враховувати баланс мейкапу очей та купити професійні кісточки для макіяжу WoBs. Ці супер зручні пензлики підходять для тіней, гелевих підводок, помадок, тому з ними малювати стрілки — одне задоволення. Якщо у вас є якісні кисті ВоБс, то будь-яка візажна техніка вам під силу. 

 
WOBs

Найкращі кісточки для стрілок з подвійним ефектом: покроковий гайд

Незалежно від форми обличчя та очей, техніка виконання подвійних стрілок однакова. Ви можете експериментувати з підняттям кінчика, шириною лінії та її вигином. Ми підготували для вас лайфхаки як намалювати стрілки в домашніх умовах, використовуючи пензлики WoBs. Інструкція настільки детальна, що з завданням справляться навіть новачки. 

  1. Починати треба з головної стрілки, яка малюється по краю вій. Вона не повинна заламуватися чи робити погляд сумним, опускаючи кінчик донизу. Потрібно одразу визначити точки верхньої та нижньої лінії. Вам знадобиться тонка кісточка для підводки. Можна стрілку виводити тінями, щоб межа була менш чіткою. Незамінною стане кисть для стрілок тінями. 
  2. Намалюйте другу лінію, відступаючи від попередньої на декілька міліметрів. Вони повинні бути симетричними та однаково направленими. Рух пензлем починайте від куточка ока. Вам знадобиться кісточка-підводка для стрілок.
  3. З'єднайте їх та заповніть вільний простір лайнером, тінями чи підводкою. Плоска кісточка для стрілок промалює всі деталі та лінію росту вій.
  4. Якщо ви хочете, щоб верхня стрілка була більш насиченою, виразною та широкою, продублюйте лінію. Кісточка для підводки повинна точно повторювати лінію спрямованості, тому краще дотримуватися балансу, адже макіяж очей може вийти обтяжливим.
  5. Для того, щоб намалювати знизу хвостик другої стрілки, вам знадобиться скошена кисть для стрілок. Відображайте невеличкий трикутник, верхня точка якого направлена в сторону першої, головної стрілки. Тонка кисть для підводки з щільним ворсом допоможе максимально акуратно нанести косметику та не вийти на межі. Міжвійний простір замалюйте олівцем, щоб не було білих зон, які псують макіяж очей. 
  6. Якщо є бажання, подвійні стрілки можна трошки розтушувати. У цьому випадку вам знадобиться спеціальна професійна кісточка для стрілок бренду WoBs. Вона має злегка розпушений край, тому й підходить для м'якого розтушування косметичних засобів. 

купити професійні кісточки для стрілок бренду WoBs

Подвійні стрілки можуть бути різними. Все залежить від фантазії та якісних інструментів для макіяжу. Вашою «чарівною паличкою» стане кісточка для підводки, купити яку ви можете на нашому сайті. Пензлі для різних технік дозволять нанести лінії рівно, чітко та без зайвих штрихів. Ви можете експериментувати з кольором стрілок, доповнювати їх декором та додавати деталі, щоб досягти довершеного та неповторного образу. 

 
WOBs

Шукаєте зручні пензлики для стрілок? Тоді варто купити професійні кісточки для макіяжу бренду WoBs 

Користуючись нашими порадами, ви можете легко намалювати подвійні стрілки, які «відкриють» погляд, внесуть особливу родзинку у щоденний чи святковий макіяж. Такий тренд стане яскравим акцентом в новорічному мейкапі, тому саме час відпрацювати техніку та купити кісточку для нанесення гелевої підводки для очей або ж інші візажні інструменти. 

В онлайн-каталозі ви знайдете пензлики різного розміру та форми, які допоможуть без зайвих зусиль повторити трендові стрілки з подвійними лініями. Також рекомендуємо вам звернути увагу на новинку з нашого асортименту — силіконовий пензлик для нанесення тонких ліній та підводки. Він також підходить для розтушовування та роботи з дрібними деталями. Якщо ви хочете замовити цю кисть або іншу, оформляйте замовлення на сайті або за телефоном. 

Підкорюйте нові горизонти в макіяжі разом з українським виробником кісточок для мейкапу Вобс!