WOBs

Рум’яна – чудовий спосіб надати шкірі обличчя здорового, сяючого вигляду, приховати сліди втоми та зробити правильні акценти. Для того, щоб завершальний етап мейкапу додав особливої родзинки, а не зіпсував загальну картину образу, важливо використовувати професійні кісточки для рум’ян. Адже саме від них залежить рівномірність та охайність нанесення косметики. Розберімось, як вибрати рум’яна по текстурі, ідеальні під тип шкіри та колір волосся, та як підкреслити макіяж з рум’янами та кісточкою від виробника WoBs.

Купити пензлик для рум'ян wobs

 
WOBs

Правильно підібрана кісточка для рум'ян – запорука природного сяяння ваших вилиць

Важливу роль при виборі рум’ян під тип зовнішності відіграє колір волосся. Якщо ви блондинка, зверніть увагу на ніжні, теплі відтінки: коралові, теракотові, персикові та абрикосові. Брюнеткам зі світлою шкірою слід віддати перевагу бежево-рожевому варіанту, а от смуглявим красуням доречними будуть бронзові. Власницям чаруючого рудого волосся ідеальними для нанесення будуть рум’яна у теракотових, персикових, рожево-коричневих та цегляних тонах. 

Визначившись с кольором, можна переходити до найважливішого процесу – нанесення рум’ян. Ця техніка має декілька секретів, знаючи які, ви зможете досягти природного сяючого вигляду вашої шкіри. Сам процес нанесення і те, яка кісточка для рум’янвам знадобиться, залежить від форми вашого обличчя. Найбільш вдалим інструментом для роботи є скошена кісточка для рум'ян. Вона не тільки зручна та практична, а ще вдало підходить для скульптурування обличчя та підкреслення вилиць. Але все індивідуально і залежить від типажу зовнішності:

готовоКрасуням з овальною формою варто наносити рум’яна безпосередньо на вилиці, паралельно лінії очей на найбільш виступаючі області щік. Плоска кисть для рум’янта корекції з ворса сніжної лисиці від ВоБс поєднує в собі плоску та круглу форму, за рахунок чого максимально акуратно пропрацьовує природну форму виличної зони. 
готовоДля круглого типу обличчя починати нанесення варто знизу щоки до виличної зони, ніби промальовуючи букву «С». Для рівномірного розтушування та збереження природності образу радимо купити натуральну кісточку для рум’ян, хайлайтера та коректора з ворсу лисиці. Щільна і водночас м’яка та ніжна – просто ідеальна для роботи на обличчі.
готовоЩоб трішки скорегувати квадратну форму обличчя, слід наносити рум’яна від середини щоки під нахилом до зовнішньої області вилиць. Для бездоганного нанесення в інтернет-магазині ВоБс ви можете замовити кисть для рум'ян скошену, працювати якою з таким типажем буде набагато зручніше.
готовоТрикутна форма обличчя вимагає особливої уваги. Для нанесення вам знадобиться синтетична кисть для рум'ян і контурингу. Маючи подовжену ручку, вона дозволяє легко розподілити рум’яна від середини щік по лінії вилиць до вух. Щоб згладити гостре підборіддя, радимо відтінити його трохи темнішим тоном.

Щоб навчитись користуватись рум’янами правильно радимо купити професійну кисть для нанесення рум'ян в онлайн-магазині WoBs, яка гарантує природність і гармонійність ваших вилиць в загальному образі.

 
WOBs

Купити пензлик для рум'ян від WoBsі бути ідеальною у всьому

Заказать кисть для румян бренда ВоБс

Заказать кисть для румян бренда ВоБс вы можете для любой текстуры косметики, которой вы привыкли пользоваться: синтетические – для работы с кремовыми средствами или кисть для румян натуральный ворс, незаменимая при нанесении сухой пудры, румян и корректора. Безупречное качество украинского производства, удобная форма оплаты и быстрая доставка в любой уголок Украины – все для того, чтобы вы могли купить кисточку для румян, насладиться покупкой, результатом и вернуться к нам снова.