WOBs
 

Догляд за бровами є дуже важливим, адже саме від них залежать ваш погляд і зовнішній облік в цілому. Щоб вони виглядали бездоганно, вам слід не лише придбати відповідну декоративну косметику, а й правильно вибрати інструменти для макіяжу. Виробник WoBs створює безліч пензликів, гребінців і щіточок для брів, завдяки яким ви зможете придати їм правильну форму, підкреслити вираз обличчя та добавити образу неабиякої загадковості. Для створення продукції застосовуються перевірені матеріали, тому вона на 100% якісна й абсолютно безпечна, а завдяки стильному й ергономічному дизайну виробів, процес корекції брів принесе не лише позитивний результат, а й неабияке задоволення.

кісточка для брів купити вобс

 
WOBs

Як обрати ідеальну щіточку, гребінець і пензлик для брів: корисні поради від компанії Вобс

Ми - це виробник WoBs, який створює різноманітні інструменти для макіяжу брів. Серед найбільш розповсюджених в б'юті-індустрії вважаються наступні вироби:

Гребінці та щітки для брів. Основні їхня мета - вирівняти волоски, додаючи їм об'єму або, навпаки, зменшуючи його. Щоб зробити брови візуально густішими, рекомендується застосувати щіточки. По формі та розміру вони нагадують ті, якими наноситься туш для вій, проте основна їх функція направлена на корекцію напрямку волосків брів. Саме із застосування даних інструментів і розпочинається процедура їх стилізації.
Моделі з загостреним і скошеним кінчиком. Для отримання чітких контурів підходить ця кісточка для брів, купити яку слід у тому випадку, коли брови не виразні. Скошений край дає можливість виконати природні, тонкі штрихи, а також заповнити пустоти.
Округлі пензлики. Вони призначаються для роботи з тінями або кремовими текстурами. Найкраще такий пензлик для брів використовувати у тому випадку, коли потрібна лиш незначна корекція, а саме насичення кольором без зміни форми.
Прямі пензлики. Відсутність загострених кінчиків дозволяє нанести засіб рівномірно, без чітко вираженого контуру. Пряма кісточка для брів актуальна після застосування скошеної або ж для незначної корекції форми.
Двосторонні моделі. Найчастіше дані інструменти оснащуються гребінцем або щіточкою з однієї сторони і кісточкою з іншої.

У виробника ВоБс кісточки для макіяжу пропонуються як із натурального, так і синтетичного ворсу. Вибір відповідного інструменту залежить від того, яку текстуру має декоративна косметика. Для прикладу, для тіней ідеально підходять вироби з натуральним пучком. Вони ефективно вбиваються в міжбрівний простір, заповнюючи його певним відтінком. Для роботи з гелями чи кремовими засобами найкраще обирати пензель для фарбування брів із синтетики, для прикладу, таклону. Така модель економить розхід засобів і гарантує рівномірне їх розподілення.

пензлик для брів wobs

Вибір техніки для стилізації брів залежить від їх густоти, довжини волосків і кольору. Володаркам густих і темних брів достатньо використовувати ширші пензлики з м'яким ворсом. Вони ідеально підходять для роботи з засобами пудрової текстури. Жінкам, у яких брови рідкі, варто придбати пензлики зі скошеним краєм, з їх допомогою вдасться виконати штрихування, заповнити пустоти та зробити чітко виражені контури. Представниці прекрасної статі, у яких від природи брови світлі, досить часто їх хочуть затемнити. Для таких випадків ідеально підходять пензлики середньої жорткості, додати більш насиченого відтінку можна за допомогою прямої чи зі скошеним краєм кісточки.

 
WOBs

Потрібна кісточка для брів - купити найкращу ви можете в магазині Вобс!

Яким би делікатно виконаним не був макіяж, коли форма брів підібрана неправильно, вау-ефекту не вийде, а тому перед тим, як приступити до творення краси, варто врахувати безліч нюансів: колір волосся, форму обличчя, особливості посадки очей. Якщо звертати увагу на ці моменти, то неодмінно вдасться підібрати ідеальну форму. Окрім цього, щоб брови гарно росли та виглядали доглянутими, дотримуйтеся наступних порад:

По закінченню дня обов'язково знімайте макіяж, не забудьте ретельно протирати міцелярною водою міжбрівний простір.
Вранці рекомендується розчісувати волоски гребінцем і щіточкою у напрямку від перенісся до скронь.
Щоб попередити вигорання брів влітку, наносьте спеціальні гелі для захисту від ультрафіолету.
Користуйтесь лише сертифікованою декоративною косметикою, адже від її якості залежить не лише вау-ефект, а й стан брів у цілому.

На wobs.ua пензлики для макіяжу представлені на будь-який смак, тому вам вдасться обрати ті варіанти. які вам найбільше підходять. У нас здійснюють замовлення не лише для власних потреб, а й власники салонів краси та закладів, що проводять навчання в бюті-сфері, адже нам довіряють і нашими товарами користуються з неабияким задоволенням.