WOBs

Брови — це «візитна картка» будь якого мейкапу. Ідеальна форма брів відіграє важливе значення не лише в макіяжі, а й в загальному сприйнятті образу. Останнім часом в моді натуральні кольори та природні форми. Щоб акуратно намалювати брови у домашніх умовах, також потрібно вибирати правильні пензлі. Насправді досягти довершеного результату не так-то й важко, якщо у вас є професійні інструменти, а саме кисті для брів ВоБс. Вони виконують головну місію контурингу брів, адже відповідають за рівні лінії, якісне розтушування, плавність та м'якість вигину. Сьогодні поговоримо про те, який замовити пензлик для брів, щоб намалювати ідеальну форму за допомогою тіней, помадки та інших косметичних засобів. 

Професійні пензлики для брів від ВоБс

 
WOBs

Професійні пензлики для брів від ВоБс — найкращі інструменти для контурингу брів

Натуральний макіяж брів можна зробити за допомогою різних технік, адже все залежить від бажаного результату. Зверніть увагу, що для досягнення природного ефекту потрібна не одна кісточка для брів, а декілька різних пензлів. Варто подбати й про палітру тіней — для градієнта та плавних переходів знадобляться світлі та темні відтінки. Важливо зрозуміти, що контуринг — це етап макіяжу, а не доглядова процедура. Ви маєте змогу покращити форму та перекрити дрібні недоліки, використовуючи пензлики для брів та косметику, а корекція та фарбування брів виконуються регулярно бровистом.

Покроковий гайд корекції брів з пензлями WoBs:

готовоДля початку визначте точку максимального підвищення брови та початкову точку над внутрішнім кутом ока. Лінія від однієї точки до іншої не повинна бути надто стрімкою або рівною, про те все залежить від природної форми брів. Також потрібно вирішити, де буде закінчення — проведіть візуально лінію від крила носа до зовнішнього кута ока. Поставте ледь помітні позначки та розпочинайте макіяж брів.
готовоЩоб зробити чітку лінію по нижньому краю, вам знадобиться силіконова кісточка для фарбування брів скошеної форми — W3758. До речі, нею також можна розчесати вії та брови, адже на протилежній стороні є спеціальна щіточка. 
готовоСкошена кісточка для брів, наприклад, W3264, вам також знадобиться для наведення верхньої чіткої лінії. Починайте її малювати від середини та наводьте до кінцевої точки, формуючи кінчик. 
готовоЗаштрихуйте зону між двома лініями, використовуючи пензлик для контурингу брів W7275 з підпушеним краєм. Він має два рівні зрізу та особливу текстуру ворсу, тому така кісточка для фарбування брів відмінно справляється з розфарбуванням маленьких зон. 
готовоПромалюйте всю зону росту брів, залишаючи початок найсвітлішим. Щоб не виникло плям чи різких переходів, потрібно купити кісточку для брів, що гарно розтушовує та рівномірно розподіляє косметику. Ми рекомендуємо вибрати натуральний пензлик з ворсом рисі W2146. Якісний аплікатор, м'яка щетина та зручна форма сприяють легкому нанесенню косметики на зону брів.
готовоПри необхідності зафіксуйте форму брів гелем.

Не забувайте також про щіточки для розчісування, ламінування, фарбування брів. Інтернет-магазин професійних кісточок WoBs допоможе вам досягти ідеального результату навіть в домашніх умовах. 

 
WOBs

Купити будь-які пензлі для створення ідеальної форми брів можна в інтернет-магазині WoBs

купити кісточки для брів WOBS

Якщо ви досі не знаєте, де недорого купити кісточки для брів, не нехтуючи їх якістю, WoBs до ваших послуг. В нашому онлайн-каталозі ви знайдете як натуральні пензлики для корекції брів ВоБс з ворсу рисі чи соболя, так і синтетичні: таклон, пластик, силікон. Ви можете обрати круглі, прямі, скошені кисті та щіточки для розчісування. Крім того, є можливість придбати вкомплектований набір для контурингу брів — всі якісні кісточки українського виробництва WoBs Brush будуть у вас під рукою. 

Ідеальна форма брів — це не мрія, а реальність, якщо у вас є пензлі ВоБс.