WOBs

Денний, вечірній та будь-який інший макіяж неможливо уявити без пудри. Вона дає матовий фініш, легке сяяння та перекриває дрібні недоліки на шкірі обличчя. Щоб результат перевершив ваші очікування, косметику потрібно наносити правильно. Для цього знадобиться спеціальна кисть для пудри, яка її рівномірно розподіляє, забирає надлишки засобу та не допускає створення ефекту «маски». Провідні візажисти використовують у своїй роботі різні кісточки для пудри і тоналки: натуральні та синтетичні, великі та маленькі, м'які та більш щільні. Сьогодні поговоримо про те, який пензлик для пудри найкращий: з натуральних чи синтетичних волокон.

Кісточка для пудри з натурального ворсу wobs

 
WOBs

Кісточка для пудри з натурального ворсу та синтетики від WoBs: основні переваги

Як відомо, кисті для мінеральної пудри та для кремової відрізняються між собою, адже для різних текстур використовуються спеціальні пензлики. Цю косметику потрібно розподіляти тонким, рівномірним шаром, тому звертати увагу рекомендуємо саме на щетину — вона має бути м'яка, щільна та густа. Одразу хочеться зауважити, що інструменти повинні бути професійні, адже пензлик для пудри з мас-маркету, недостатньо добре виконує свою функцію. Маленька чи велика кисть для пудри має добре тримати форму та не осипатися, саме тому ми рекомендуємо вам наш український бренд професійних кісточок для макіяжу WoBs. Ми приділяємо максимум уваги, що ви могли купити кисть для пудри з натурального чи синтетичного ворсу найкращої якості за доступною ціною. 

Яку ж краще купити кисть для пудри та рум'ян: з натурального ворсу чи синтетичного? 

Кисть для пудри з натурального ворсу має такі переваги:

готовоякісний матеріал виготовлення пензлика для пудри з ворсу кози, поні, лисиці тощо;
готовоприємна на дотик текстура щетини, яка не травмує навіть дуже чутливу шкіру;
готовонатуральні ворсинки добре набирають пудру та розподіляють її без надлишку, забезпечуючи матовий фініш;
готовоекономне використання косметики та зменшення її розходу;
готовоуніверсальне використання — купити кісточку для пудри дуже вигідно, адже такий натуральний пензлик підійде також для сухого бронзера, рум'ян, хайлайтера.

Експерти радять мати в арсеналі як натуральні, так і синтетичні кисті. Пензлики з таклону, кукурудзяного волокна та інших штучних матеріалів відмінно підходять для використання рідких, кремо- та гелеподібних косметичних засобів. Якщо вам більше подобається пудра кремової текстури, можете купити пензлик ВоБс для пудри W3040 або іншу модель з нашого онлайн-каталогу. Особливість синтетичних кісточок в тому, що вони не поглинають косметику та рівномірно її розподіляють. Їх можна використовувати для такого типу шкіри, який має алергічні реакції на натуральний ворс. Такі кисті підходять для створення щільного покриття, тому вони незамінні у святковому макіяжі чи мейкапі для фотосесії.

 купити пензлик ВоБс для пудри

Синтетичні кисті не гірші за якістю, ніж натуральні, — вони лише мають різне призначення. Для домашнього користування ви можете придбати один пензлик з ворсу кози W5120 та одну синтетичну кисть для пудри W3019, а от професійному візажисту потрібно мати більше пензликів, враховуючи розмір, форму, матеріал. Інтернет-магазин кісточок для пудри та рум'ян ВОБС пропонує широкий асортимент інструментів для макіяжу у своєму онлайн-каталозі. Ми гарантуємо, що на нашому сайті ви знайдете саме той пензлик для пудри, який вам потрібен для досягнення ідеального результату.

 
WOBs

Чому варто купити кисть для пудри в інтернет-магазині WoBs?

Український бренд WoBs виготовляє лише якісні та зручні інструменти для професійного нанесення косметики. З нашими пензлями ви відчуєте себе справжнім майстром макіяжу, адже пудра буде лягати рівно, природно та без лялькового ефекту. Всі синтетичні та натуральні пензлики для пудри наwobs.ua схвалені провідними візажистами, тому ми впевнені, що ви будете задоволені покупкою. 

При виборі кісточки враховуйте ваш тип шкіри, конкретне призначення кисті, бажану форму та розмір. Більшими пензлями краще наносити пудру на все обличчя, а меншими — пропрацьовувати маленькі ділянки. Якщо у вас залишились питання або ж не знаєте, який пензлик краще замовити, скористайтесь безкоштовною консультацією — наші менеджери допоможуть підібрати ідеальний варіант для вас. Обирайте свого фаворита в нашому онлайн-каталозі та замовляйте професійні кісточки для створення wow-ефекту!