WOBs

Уявіть, як теплі відтінки заходу сонця плавно тануть на вашій шкірі, створюючи ефект ніжного сяйва та золотавого рум’янцю. Саме таку атмосферу передає нова техніка нанесення рум'ян під назвою Sunset blush. Цей метод дозволяє втілити в мейкапі гармонію теплих, насичених кольорів, які переливаються на вашому обличчі, ніби золоті промені вечірнього сонця. Кісточки для рум’ян з лінійки ВоБс допоможуть вам легко опанувати цей макіяжний прийом, що став справжнім тікток-трендом, додавши своєму образу м'яку та вишукану завершеність.

Sunset. blush

 
WOBs

Кісточка для рум'ян від ВоБс: пензлик, з яким ви зможете втілити будь-який макіяжний прийом

Техніка Sunset blush – це прекрасний спосіб поекспериментувати з яскравими золотавими відтінками, створюючи на щічках цікавий градієнт кольорів. Пропонуємо вашій увазі покрокову інструкцію, яка допоможе вам додати трішки магії сонця у ваш мейкап:

готовоДосягайте унікального ефекту градієнта. Для цього найкраще підійде кісточка для нанесення рум’ян W3618. Маючи синтетичне наповнення та плоску форму пучка, вона допоможе вам легко міксувати яскраві відтінки рум’ян, додаючи до них трішки золота, що випромінює красу заходу сонця. 
готовоПоєднуйте насичені кольори з теплом хайлайтера. Враховуйте, що відтінки досить легко змішуються між собою, тож краще обирати продукти однакової текстури. А для їх нанесення ідеально підходить кісточка для рум’ян від ВоБс W3555. Почніть з рожевого відтінку на вилицях, ближче до скронь. Поступово рухаючись донизу, додайте помаранчевого пігменту, м'яко змішуючи його з рожевим для досягнення плавного градієнта кольорів. Завершіть образ, додавши хайлайтер біля зовнішнього куточка ока, щоб підкреслити сяйво та надати макіяжу завершеності. 
готовоПлавно розтушовуйте рум’яна, щоб уникнути змішування кольорів і забезпечити максимально м’який та ніжний перехід.
готовоВикористовуйте теплі насичені відтінки, щоб підкреслити ефект сонячного сяйва, але при цьому зберегти природність образу. Обираючи рум’яна з високою пігментацією, ви зможете досягти бажаного ефекту з мінімальними витратами продукту, уникаючи нашарування та штучності образу. 
готовоДодайте сонячних бліків. Використовуйте хайлайтер та пензлик W3552. Ця кисть для хайлайтера має зручну округлу форму, що дозволяє точно нанести засіб, створюючи ефект м’якого, золотистого сяйва на шкірі та додаючи макіяжу вишуканий блиск і природний гламур.
готовоЗафіксуйте мейкап пудровими рум’янами за допомогою пензлика W3118. Ця кисть для рум’ян купити яку ви можете на нашому сайті, має м’який та ніжний ворс, що допоможе вам нанести засіб легким, непомітним шаром, підкреслюючи сяйливий ефект мейкапу в стилі Sunset blush та фіксуючи його на весь день.

Неодмінно спробуйте додати цю трендову техніку до своєї колекції макіяжних прийомів. А професійні кісточки для рум'ян WoBs допоможуть вам відтворити чарівний ефект омбре, що додасть мейкапу ніжного тепла та магії відтінків заходу сонця.

 
WOBs

Який пензлик допоможе втілити техніку Sunset Blush? Обираємо кисть для рум'ян натуральний ворс vs синтетичний ворс разом з WoBs

Знаючи, як правильно наносити рум'яна в техніці Sunset Blush, важливо правильно підібрати пензлики, що допоможуть досягти бажаного ефекту: 

  1. Для кремових та рідких продуктів краще обирати синтетичні кісточки для макіяжу. Вони ідеально підходять для роботи з кремовими текстурами, забезпечуючи рівномірне нанесення та легке розтушовування. Тож, якщо ви шукаєте надійного помічника на шляху до створення бездоганного градієнту кольорів, купити пензлик для рум’ян з синтетичним наповненням стане вашим найкращим рішенням. 
  2. Для сухих продуктів наш інтернет-магазин пензлів для макіяжу Вобс радить віддати перевагу натуральним щіточкам. Ворс лисиці, поні, кози та єнота вирізняється м’якістю та еластичністю, що дозволяє створювати плавні переходи та отримати легкий, природний рум’янець.

Для втілення техніки Sunset Blush варто обирати кисть для рум’ян, натуральний ворс якої буде забезпечувати м’якість і плавність переходів, а синтетичний ворс дозволить рівномірно наносити кремові текстури, і саме такі пензлики ви можете придбати в WoBs.

 
WOBs

ВоБс: купити кисть для рум'ян, що допоможе створити ефект рум’янцю, поцілованого сонцем

wobs.ua - кисті українського виробництва, асортимент яких вражає своїм різноманіттям. Натуральні та синтетичні, пухнасті та компактні, для сухих, кремових і пудрових текстур. У ВоБС ви можете купити кисть для рум’ян, яка ідеально підійде для техніки Sunset Blush і допоможе впровадити її у свій мейкап.