WOBs

Рум’яна – незамінний елемент щоденного мейкапу, що додає шкірі обличчя природного сяйва та здорового вигляду, створюючи гармонійний та завершений образ. Але для того, щоб вони виглядали бездоганно, недостатньо правильно підібрати відтінок. Важливо опанувати техніку їх нанесення, враховуючи яка кісточка для рум’ян найкраще підходить для роботи з улюбленою текстурою продукту. 

купити кісточку для рум'ян

 
WOBs

Як вдосконалити свої навички створення ідеального рум’янцю, використовуючи кісточки для нанесення рум'ян від WoBs?

Щоб «набити руку» при нанесенні рум’ян і досягти бажаного ефекту, важливо дотримуватись кількох рекомендацій:

готовоОберіть улюблений відтінок. Почніть з вибору рум'ян, що гармонійно пасуватимуть кольору вашої шкіри. Світлій – персикові або ніжно-рожеві, оливковій – бронзові, смаглявій – темно-коралові та червоні. Але у будь-якому випадку, жодного помаранча, бо рум’яна – це про молодість та природну красу, а сизий колір їм точно не до лиця.
готовоВиберіть зручний тип рум'ян. Оберіть консистенцію, залежно від того, якого ефекту ви прагнете досягти. Рідкі рум'яна додають сяйва, сухі забезпечують матовий фініш, а гелеві — легкий, але довготривалий ефект. Визначившись з типом продукту, вам буде простіше підібрати кісточки для нанесення рум’ян, які ідеально підходять для роботи з обраною текстурою, тим паче, що в лінійці WoBs є моделі для будь-якої консистенції.
готовоПідберіть кисті відповідно до типу рум'ян. Для рідких та кремових ідеально підійдуть синтетичні пензлики. А ось для сухої текстури нічого кращого, ніж кисть рум’ян - натуральний ворс, годі й шукати. 
готовоНамагайтесь плавно розтушовувати колір. Це вкрай важливо для досягнення природного ефекту. Наносьте рум’яна легкими рухами, поступово додаючи інтенсивності, і не забувайте про ретельне розтушовування.
готовоУникайте яскравих чітких ліній. Виразні контури можуть виглядати неприродньо та знижувати ефект натуральності мейкапу. Намагайтесь уникати їх і орієнтуйтесь на створення м’якого, рівномірного вигляду. А щоб спростити цей процес, можна замовити універсальну кисть для рум'ян на WOBS brushes, яка допоможе легко досягти плавних переходів та ідеальної текстури, запобігаючи помилкам. 
готовоРобіть макіяж при гарному освітленні. Денне світло або косметичний столик, обладнаний яскравою лампою – умови, що допоможуть вам точніше відтворити бажаний ефект і забезпечать бездоганний результат. 
готовоІ головне — чим більше практики, тим краще. Ми, український виробник професійних кісточок для рум'ян Вобс, впевнено можемо сказати, що тільки практика дозволить знайти свій ідеальний підхід, вдосконалити точність і власне почуття стилю. 

Експериментуйте та вдосконалюйте свої навички. І не бійтеся помилятися — кожен досвід наближає вас до досконалості!

 
WOBs

Кисть для рум'ян від ВоБс: ваш головний секрет свіжої та сяючої шкіри 

Наш інтернет-магазин пензликів для макіяжу - Wobs пропонує широкий вибір кісточок, створених для того, щоб зробити останній штрих мейкапу бездоганним:

  1. Натуральні для сухих засобів. Це можуть бути пензлики з ворсу кози, поні, лисиці або єнота. І кожен з них ідеально підходить для роботи з сухою текстурою. Як варіант, можна купити натуральну кісточку для рум'ян W3717 плоскої форми зі скошеним краєм. З її допомогою у вас точно легко вийде нанести рум’яна та ретельно їх розтушувати.
  2. Синтетичні для рідких засобів. Спеціально розроблені для нанесення рідких і кремових текстур. Наприклад, кисть для рідких рум’ян W3618. Вона має ніжний, еластичний ворс, що забезпечує легке та гладеньке розподілення продукту, створюючи бездоганний фініш. 
  3. Кисті невеликого розміру для створення акцентів. У вашому б’юті-арсеналі має неодмінно бути маленька кисть для рум’ян від ВоБс W3557. Саме вона допоможе вам точно нанести засіб на конкретні ділянки, створюючи цікаві акценти.
  4. Пухнасті великі кисті для розтушовування. Незамінні помічники для створення ніжного рум’янцю. Одна з найпопулярніших моделей – плоска кисть для рум'ян W3118,яка допоможе вам нанести засіб максимально тонким шаром, зберігаючи природність образу.
 
WOBs

Купити пензлик для рум'ян від WoBs: найкращі моделі для вашої б’юті-колекції

купити натуральну кісточку для рум'ян

Асортимент каталогу WoBs дозволить вам підібрати свою ідеальну модель та купити пензлик для рум'ян, що найкраще відповідатиме вашим потребам та вподобанням при нанесенні. А якщо у вас раптом виникли якісь сумніви, не відкладайте їх в скарбничку невирішених питань. Наші фахівці, закохані у б’юті-світ, завжди радо допоможуть вам купити кісточку для рум'ян, яка стане ідеальним доповненням вашої б’юті-колекції.