WOBs

Рум’яна знову в тренді, і цей модний акцент все частіше прикрашає щічки героїнь улюблених серіалів та шоу-програм, стає родзинкою образів на відео в соцмережах, що додає йому ще більшої популярності. Від класичних рожевих відтінків до яскравих коралових тонів – рум’яна повертаються в центр уваги. Однак лише якісні кісточки для нанесення рум’ян здатні повною мірою розкрити потенціал цього косметичного продукту. Про те, як їх обрати та як ними користуватись ми і розповімо у цій статті.

купити натуральну кісточку для рум'ян

 
WOBs

Кисть для рум'ян від WoBs: різноманіття моделей для будь-якої текстури

Рум’яна – це не просто косметичний продукт, але й один з найкращих інструментів для створення виразного та довершеного образу. Сьогодні існує безліч варіантів рум’ян різної текстури, кожен з яких має свої особливості при нанесенні та потребує використання відповідних кісточок. Тож, перед тим, як купити пензлик для рум’ян, варто визначитись з вашою улюбленою консистенцією цього косметичного засобу:

готовоСухі рум’яна можна поділити на три підгрупи:
  • Розсипчасті. Вони мають дуже легку текстуру, однак при цьому здатні створювати досить насичені ефекти. Для їх нанесення найкраще купити натуральну кісточку для рум’ян. В ідеалі це має бути ворс кози, який завдяки своїй м’якості та пористості ворсинок дозволяє рівномірно нанести косметичний засіб на шкіру, скульптуруючи риси обличчя та створюючи природний рум’янець.
  • Кулькові. Цей тип рум’ян має більш компактну консистенцію та забезпечує легке та м’яке нанесення. Для роботи з такою текстурою наш інтернет-магазин пензликів для макіяжу – Wobs рекомендує використовувати натуральні щіточки з ворсу поні, які допоможуть створити чітко виражені контури, зберігаючи природність мейкапу.
  • Компактні. В цьому випадку, обираючи кисть для рум’ян натуральний ворс має бути пружним та гарантувати точне нанесення косметичного засобу. Радимо звернути увагу на кисть для рум’ян від WoBs зі щільно збитого ворсу єноту, яка відмінно поглинає продукт та максимально віддає його відтінок шкірі, створюючи цікавий акцент на вилицях.
готовоКремові рум’яна. Для роботи з цією текстурою найкраще підійде кісточка для рум’ян з синтетичним наповненням. Вона чудово набирає засіб, але не вбирає його, що дозволяє економно використовувати продукт та уникнути ефекту маски. Одним з кращих варіантів може стати плоска кисть для рум’ян з кукурудзяного волокна, яка ефективно розтушовує кремові текстури, не залишаючи смуг та нерівностей. З її допомогою ви зможете створити легкий та рівномірний фініш і додати шкірі обличчя приємний вологий блиск.
готовоРідкі рум’яна. Для нанесення косметичних продуктів такої консистенції оптимальним вибором стануть синтетичні пензлики з таклону. Кисть для рідких рум’ян має бути максимально практичною та легкою в очищенні. І саме таклон є тим універсальним матеріалом, який невибагливий у догляді та ідеальний за своєю структурою волокон для роботи з рідкими продуктами.

Знаючи, які пензлики підходять для роботи з тією чи іншою текстурою, ви зможете ефективно використовувати пудру будь-якої консистенції. А український виробник професійних кісточок для макіяжу Вобс допоможе вам підібрати ідеальний пензлик для її професійного нанесення.

 
WOBs

WoBs: купити кісточку для рум'ян, що стане ідеальним б’юті-інструментом для створення ефектного фінішного покриття

купити кісточку для рум'ян

Щоб нанести рум’яна правильно та уникнути небажаного ефекту, ви можете замовити універсальну кисть для рум'ян на WOBS brushes, яка подарує комфорт у користуванні та забезпечить бездоганний результат. Широкий асортимент WoBs дозволяє купити кісточку для рум’ян, що відповідатиме вашим вимогам та потребам, допомагаючи вам завжди виглядати неперевершено.