WOBs

Рум’яна – це той елемент макіяжу, який може як прикрасити образ, так і остаточно його зіпсувати. І головний секрет успіху – правильно підібраний відтінок, який гармоніюватиме з тоном вашої шкіри та створить сяючий, свіжий вигляд. У цій статті ви дізнаєтесь, як підібрати свій ідеальний колір цього косметичного засобу та які кісточки для рум’ян вам стануть у пригоді для його рівномірного нанесення.

купити кисть для рум'ян wobs

 
WOBs

Як професійна кісточка для рум'ян від WoBs та правильно підібраний відтінок косметичного засобу можуть підкреслити вашу природну красу?

 

Зовнішність кожної жінки по-своєму унікальна, і вкрай важливо при нанесенні мейкапу не втратити своєї неповторності. Тому при виборі рум’ян наш інтернет-магазин пензлів для макіяжу ВоБс радить враховувати колір шкіри, очей та волосся. Поєднавши рекомендації щодо цих ключових особливостей зовнішності, ви зможете підібрати свій ідеальний відтінок рум’ян:

готовоТон шкіри. Тут основне правило – чим світліша шкіра, тим світлішим має бути косметичний продукт, і навпаки, чим темніший ваш природний тон, тим темнішим має бути рум’янець. На дуже світлій шкірі виграшно виглядатимуть ніжно-рожеві та персикові рум’яна. Середній тон гармонійно доповнять коралові або м’які бронзові відтінки. А найкращим вибором для смаглявої шкіри стануть червоні, сливові та рожево-бузкові кольори. І головне – правильно підібрана кісточка для нанесення рум’ян, що допоможе рівномірно розподілити продукт, зробивши останній штрих у мейкапі бездоганним.
готовоКолір очей. Блакитнооким красуням пасуватимуть теплі персикові та рожеві відтінки, власницям карих очей – бронзові та малинові, а для зелених очей краще обирати рум’яна в рожевих та мідних кольорах.
готовоВідтінок волосся. Блондинкам ідеально підійдуть ніжно рожеві, персикові, бежеві та абрикосові відтінки, шатенкам – коралові, медові та теплі бронзові, а брюнеткам личать глибокі та насичені підтони червоних та сливових рум’ян.

Вибір відтінку, що відповідає вашим природним рисам, може кардинально змінити образ, а правильно підібрана кісточка для рум’ян від WoBs допоможе вам зробити його цілісним та гармонійним.

кисть для рум'ян купити від Вобс
 
WOBs

Який пензлик для рум'ян краще обрати для мейкапу на щодень та для особливих подій? Поради від ВоБс

кісточка  для нанесення рум'ян Вобс

Окрім вибору відтінку не менш важливо купити пензлик для рум’ян, з яким нанесення буде легким та комфортним, а результат виправдає ваші очікування:

  1. Маленька та щільна. Така кисть для рум’ян купити яку ви може на нашому сайті, є ідеальною для створення яскравого акценту на щоках. Це найкращий вибір для корекції та моделювання, який допоможе вам зробити виразний та ефектний образ.
  2. Середня та куполоподібна. Якщо ви прагнете, щоб ваш рум’янець виглядав помітним і водночас був м’яким і не надто яскравим, кругла кисть для рум’ян – саме те, що вам потрібно.
  3. Кутова. Якщо вам до вподоби ніжний, натуральний мейкап з м’яким, розсіяним рум’янцем, у вашому б’юті-арсеналі має неодмінно бути широка кісточка для рум’ян зі скошеним краєм. Такий пензлик є найуніверсальнішим та найпростішим для новачків. Професійні кісточки для рум'ян WoBs з цієї лінійки дозволяють легко наносити рум’яна, не перевантажуючи шкіру та уникаючи надмірної інтенсивності кольору. 

Знаючи, як правильно наносити рум’яна, якого відтінку та яким пензликом, залежно від особливостей зовнішності та бажаного ефекту, ви зможете самостійно створити вишуканий мейкап, що підкреслить вашу природну красу.

 
WOBs

WoBs – магазин, де ви можете купити кисть для рум'ян, що стане головним секретом бездоганності вашого макіяжу

Правильно підібрані рум’яна та якісні пензлики для їх нанесення можуть зробити ваш мейкап досконалим. В нашому інтернет-магазині WoBs ви можете купити кисть для рум’ян, яка допоможе вам досягти професійного результату. Адже wobs.ua - кисті українського виробництва, яким довіряють найкращі візажисти та майстри салонів краси з усієї країни.