WOBs

Правильно нанесені рум’яна можуть стати вирішальним штрихом у вашому мейкапі, додавши йому свіжості та природного сяйва. Кісточки фірми ВоБс, відомі своєю якістю та зручністю у використанні, стали фаворитом серед досвідчених візажистів та любителів макіяжу. Саме вони допомагають досягти бажаного ефекту легко та професійно. Як обрати пензлі та як правильно нанести рум’яна, щоб ваш макіяж виглядав бездоганно? Відкрийте для себе секрети ідеального вигляду з рум’янами, нанесеними кісточками ВоБс.

кісточка для рум’ян купити WoBs

 
WOBs

Як вибрати румяна для лиця та яка кісточка для рум’ян стане вам у пригоді? Поради від WoBs

Незважаючи на універсальність, рум’яна можуть як підкреслити мейкап, так і остаточно його зіпсувати. І головна причина – неправильно підібраний відтінок продукту та пензлик для його нанесення. Ми підготували кілька порад, які допоможуть визначитись, як вибрати рум’яна для лиця, що гармонійно доповнять ваш образ, та яка кісточка для рум’ян від WoBs найкраще підійде для роботи з улюбленою консистенцією засобу.

Перш за все, розберімось, який відтінок рум’ян найкраще пасуватиме тону вашої шкіри:

палітра рум'ян для світлої шкіриДля світлої шкіри оптимальним вибором стануть світло-рожеві, персикові та коралові відтінки, які нададуть обличчю свіжості та легкого рум’янцю.
палітра рум'ян для середньої шкіриДля середньої шкіри радимо віддати перевагу персиковим, рожевим або абрикосовим відтінкам, що додадуть образу теплоти та виразності.
палітра рум'ян для смуглої шкіриДля темної шкіри найвигіднішим варіантом стануть яскраво-рожеві, мідні та насичено-червоні кольори, які на смаглявій шкірі виглядатимуть дуже ефектно.

Визначившись з відтінком рум’ян, можна переходити до вибору інструментів для їх нанесення. Перед тим, як купити пензлі для макіяжу, слід звернути увагу на кілька аспектів:

готовоФорма. Круглі пухнасті кисті ідеально підходять для рівномірного розподілу рум’ян та їх розтушовування. Тоді як скошені кісточки для макіяжу незамінні для точного нанесення продукту, вони дозволяють підкреслити лінію вилиць і додати обличчю виразності та об’єму.
готовоМатеріал. Пензель для макіяжу натуральний вирізняється неймовірною м’якістю ворсу та чудово підходить для роботи з сухими текстурами. А для нанесення кремових та рідких продуктів краще обрати синтетичні кісточки, які не вбирають зайвого та легко очищуються.
готовоЯкість. Важливо обирати пензлики високої якості, оскільки вони більш довговічні та забезпечують краще нанесення продукту. Кисті WoBs мають ідеальну для кожного косметичного засобу форму та щільність пучка, що робить їх найкращим вибором для будь-якого типу рум’ян.

Виробництво кісточок WoBs базується на поєднанні високої якості матеріалів та передових технологій, що дозволяє нам створювати пензлики, які забезпечують бездоганний результат при нанесенні рум’ян будь-якої текстури:

купити натуральну кісточку для рум'ян
  1. Пудрові. У нас ви можете купити кісточки для макіяжу з натурального ворсу, до прикладу, моделі W3118, W3117, W5518. Вони мають пухнастий пучок, що дозволяє рівномірно розподілити продукт легким шаром і зберегти природність мейкапу. 
  2. Кремові. Такі рум’яна найкраще наносити щільними синтетичними пензлями. Наприклад, WoBs кісточки W3618 або W23618, що мають плоску форму та ідеально підходять для дрейпінгу.
  3. Гелеві та рідкі. Для їх нанесення зазвичай використовують пензлі з синтетичного ворсу. Як варіант, модель W3016. Ця кісточка для рум’ян купити яку ви можете в нашому магазині, виконана з таклону. Вона легко очищується і чудово підходить для контурингу та корекції.
 
WOBs

Кісточка для нанесення рум’ян від WoBs – ваш головний секрет бездоганного мейкапу

У статті «Обираємо правильну кисть для рум'ян з українським виробником кісточок для макіяжу WoBs» ми знайомили вас з ключовими характеристиками щіточок з нашої лінійки та особливостями їх використання. У нас ви неодмінно знайдете свій ідеальний пензлик, адже кожна кісточка для нанесення рум’ян від WoBs – це унікальний б’юті-інструмент та ваш впевнений крок до ідеального вигляду.