WOBs

Якщо ви ще не встигли надихнутись атмосферою серіалу "Бріджертони", саме час це зробити! Уявіть себе героїнею, яка живе у світі балів, шикарних суконь та елегантного макіяжу. Легкі, ніжні образи, що були створені командою топових візажистів, підкреслюють природну красу акторок, додаючи їм особливого шарму тієї епохи. Що, якби ви могли відтворити цей стиль у своєму щоденному мейкапі? Використовуючи кісточки для макіяжу з лінійки ВоБс, зробити це цілком реально! Давайте разом створимо Bridgerton-inspired makeup look: ніжний, вишуканий і романтичний, що перенесе вас на сторінки історії, де панує витончена англійська атмосфера.

купити кісточки для макіяжу  wobs

 
WOBs

Пензлики для макіяжу від Вобс: відчуйте магію ніжності та елегантності, яку випромінюють героїні серіалу «Бріджертони»

Для того, щоб втілити елегантність і ніжність епохи Регентства у свій макіяж, вам знадобляться пензлі WoBs та дотримання кількох простих кроків:

  1. Наносимо основу. Після очищення та зволоження шкіри нанесіть тональний крем. Обирайте засіб з легким або середнім ступенем покриття та напівшовковистою текстурою, щоб створити максимально природний вигляд. 
  2. Створюємо виразний рум’янець doll blush. Сяючі щічки, що, буквально, світяться красою – одна з характерних ознак мейкапу в стилі "Бріджертонів". Тож, не варто боятись додати фарб у свій образ. Тут головне – правильно підібрати щіточки для макіяжу, які допоможуть рівномірно розподілити рум’яна та ретельно їх розтушувати. Оберіть рожеві або персикові рум’яна, а для їх нанесення – пензлик W2124, що допоможе вам крок за кроком нашарувати продукт, створюючи ніжний, але виразний рум’янець.
  3. Підкреслюємо контури. Додайте тепла своєму обличчю за допомогою бронзера. Для делікатної корекції найкраще кісточки для макіяжу купити з плоским пучком. До прикладу, пензлик W3514, який добре вбирає косметику та не провокує її осипання. Пройдіться легкими рухами під лінією вилиць, увиразнюючи природні контури.
  4. Додаємо кремовий або пудровий хайлайтер. Досить благородно виглядатимуть світлі відтінки з перлинним відблиском. Для їх нанесення можна обрати кісточки для макіяжу професійні з кукурудзяного волокна. До прикладу, модель W3013, яка допоможе делікатно розподілити продукт на верхній частині вилиць, переніссі та під бровами, забезпечуючи точне і рівномірне нанесення.
  5. Фіксуємо брови. Не забувайте, що в цій техніці головне – природність. Тому на цьому етапі вам знадобляться пензлики для макіяжу, якими зручно коригувати форму брів, наприклад, кисть W5009 з лінійки ВоБс. З її допомогою розподіліть гель на волосках, фіксуючи їх у бажаному положенні.
  6. Наносимо тіні. Для виконання мейкапу очей у цій техніці варто купити кисті для макіяжу у двох варіантах. Пензлик W3168 – для нанесення матових тіней персикового відтінку на всю повіку, та кисть W3614 – для розподілу матового коричневого пігменту у зовнішніх куточках очей з плавним переходом до скронь, щоб створити ефект "котячого" погляду.
  7. Профарбовуємо вії. Завершити макіяж очей допоможе насичена коричнева або чорна туш. Ретельно розчешіть та зафіксуйте вії перед нанесенням туші, використовуючи кисті для макіяжу, купити які ви можете в нашому магазині. І тільки після цього профарбуйте їх, щоб зробити погляд виразним, але водночас природним.
  8. Додаємо губам соковитого блиску. Макіяж губ у стилі «Бріджертонів» нагадує романтичний рум’янець, ніби після поцілунку на балу. Наш онлайн-магазин кісточок для мейкапу ВОБС радить обрати пензлик W3225. Нанесіть ним помаду на середину губ і трохи розтушуйте, щоб отримати м'який, розмитий контур. Завершіть образ прозорим бальзамом, додавши губам об'єму та спокусливої соковитості.

кісточки для макіяжу

Ці прості кроки та пензлики для макіяжу, купити які ви можете на нашому сайті, допоможуть створити вишуканий образ у стилі "Бріджертонів", додавши трохи романтики у свою повсякденність.

 
WOBs

WoBs: професійні кисті для макіяжу, що допоможуть вам створити вишуканий образ епохи Регентства 

Для створення вишуканого мейкапу в стилі «Бріджертонів» використовуються косметичні засоби різних текстур. Тож, для його втілення вам у пригоді стануть як синтетичні, так і натуральні кісточки для макіяжу. Перші – для нанесення кремових і рідких продуктів, які вбирають тільки необхідну кількість засобу, забезпечуючи рівномірне і точне нанесення. Синтетичні пензлики ідеально підходять для тональної основи, консилера, кремових рум'ян і хайлайтерів.

Натуральні професійні кисті для макіяжу від WoBs, навпаки, мають пористу текстуру, що дозволяє краще захоплювати та розподіляти сухі продукти. Кисть для пудри, щіточка тіней та пензлик рум’ян допоможуть вам досягти м’якого, розтушованого ефекту в стилі «Бріджертонів».

 
WOBs

Купити кісточки для макіяжу від ВоБс: б’юті-інструменти, що надихають на експерименти

Макіяж у стилі «Бріджертонів» — це плавні розтушовування, нюдова палітра, мʼякі smoky eyes, легкий рум’янець та ніжно підфарбовані губи, без чітких контурів і глянцевого блиску. Ідеальний варіант для створення образу справжньої леді: витончений, стильний та універсальний. А втілення такого макіяжу з пензликами, що пропонує українськийвиробник кісточок для макіяжу – WoBs, — одне задоволення. Адже саме у ВоБс ви можете купити кісточки для макіяжу, які надихають на експерименти та допомагають реалізувати їх у життя.