WOBs

Якщо ваші вії недостатньо довгі, а псувати їх нарощенням не хочеться, є ідеальний варіант, щоб зробити погляд виразним та драматичним — накладні вії пучками та стрічками. Асортимент штучних елементів макіяжу досить широкий, тому ви можете обрати вигин, форму, викладку, густину. Проте найголовніше — розмір. Від цього критерію залежить, як штучні вії будуть виглядати в образі, тому обов'язково ознайомтеся з нашими корисними порадами. 

замовити накладні вії wobs

 
WOBs

ТОП поради правильного вибору розміру накладних вій від WoBs

Накладні вії стрічкою та пучками мають багато переваг. Вони не шкодять натуральним, легко клеяться та знімаються. Ці аксесуари досить довговічні, якщо купувати дійсно якісні та гарно за ними доглядати. У продажі зустрічаються не лише класичні чорні вії накладні, а й кольорові з різним декором. В середньому їх можна носити близько 20 годин, але бажано не мочити та не спати з ними. Якщо ви хочете впевнитися у всіх плюсах на власному прикладі, варто купити штучні вії в онлайн-магазині Вобс. Але для початку зупинимося на ключовому моменті — правильному виборі. 

Вирішили замовити накладні вії? Скористайтесь цінними порадами від WoBs! Критерії вибору:

  1. Природна довжина та густина ваших вій. Це основний момент, на який ви повинні орієнтуватися при виборі розміру пучків чи стрічки. Загальний образ буде виглядати гармонійно, якщо зберегти баланс між накладними та натуральними віями.
  2. Форма обличчя. Про це поговоримо трохи згодом більш детальніше. 
  3. Особливості образу та формат заходу. Якщо ви хочете замовити накладні вії на щодень, обирайте варіанти наближені до натуральних. Більш виразні та пишні аксесуари підійдуть для вечірнього чи святкового макіяжу.
  4. Власний стиль та вподобання. Розмір вій повинен відповідати вашому образу, щоб ви відчували себе комфортно та невимушено. 

 

Якщо ви хочете підкреслити лише кутики очей, обирайте накладні вії WoBs пучками. Це ваша можливість додати об'єму в конкретних зонах. 

Бажаєте повністю перекрити ряд? Купуйте накладні вії стрічкою. Розмір деяких з них легко відрегулювати після примірки, адже їх можна підрізати. 

А от штучні вії на магнітах мають конкретну розмірну сітку, тому рекомендуємо обов'язково приділити цьому увагу. 

Корисні лайфхаки, на які потрібно звернути увагу перед покупкою:

готоводля жінок з формою обличчя «квадрат» або «груша», підійде лайт-версія — найбільш природні та натуральні нарощені вії;
готовоякщо у вас лице в формі «трикутника», надавайте перевагу густим та направленим до скронь віям;
готоводля круглого обличчя варто вибирати декоративні та штучні вії з помірною викладкою, адже «ляльковий» ефект їм не буде личити; 
готоводля тих, у кого немає «важкого» підборіддя та надто виділених вилиць, можна купити накладні вії будь-якої густини та довжини. 

Якщо ви визначились, якого розміру вам потрібні накладні вії, мейкап стане з ними просто бездоганним. В залежності від обраної форми, довжини та особливостей розташування ворсинок, можна додати нотку ефектності в денний макіяж, поекспериментувати зі «smoky eyes» та іншими техніками у візажі. Щоб об'ємні вії вам довго слугували, обов'язково очищайте їх від залишків клею та зберігайте у спеціальному кейсі. 

купити накладні вії вобс
 
WOBs

Купити накладні вії бренду WoBs для створення незабутнього образу

Вибір ідеального розміру штучних вій — індивідуальний процес. Перед замовленням проаналізуйте довжину своїх вій, форму очей, обличчя та подумайте, який макіяж ви найчастіше робите. Орієнтуйтесь на власний стиль та відчуття комфорту, адже якщо пучки чи стрічки будуть вам заважати, ніякого задоволення від створеного образу ви не отримаєте.

Щоб купити накладні вії найкращої якості та отримати професійну консультацію по підбору розміру, варто зробити замовлення на нашому сайті. У онлайн-каталозі ви знайдете не лише wobs brushes, а й широкий асортимент декоративних пучків та стрічок, які допоможуть створити неперевершений образ. Ви можете замовити штучні вії комплектом, де представлені різні об'єми та викладки, або ж набір пучкових вій, якого вам вистачить на довгий період. Такі стильні аксесуари стануть в пригоді не лише візажистам, а й звичайним жінкам, оскільки наклеїти їх можна за лічені хвилини. Бажаєте оформити замовлення? Зробіть це на сайті або за контактним номером телефону.

Додайте сміливий акцент до вашого образу разом з накладними віями від ВоБс, підкресливши природну жіночу красу.