WOBs

Контуринг – це одна з трендових технік сучасного мейкапу, яка за допомогою нашарування світлих та темних косметичних продуктів, створює майже ідеальний рельєф обличчя. Цей метод став мега популярним серед знаменитостей та візажистів, оскільки він дозволяє за допомогою кісточки для контурингу закцентувати або приховати певні риси, скоригувати їх форму та додати обличчю більшої виразності. У цій статті ми розкриємо головні секрети створення натурального контурингу, а WoBs - кісточки для корекції обличчя допоможуть вам зробити образ не гірше, ніж з обкладинки модного глянцю.

кисті для контурингу обличчя купити від українського виробника Вобс

 
WOBs

Кисть для контуринга від Вобс: ідеальний інструмент для створення бездоганного образу

Сучасні б’юті-тренди роблять акцент на натуральність, тому і контуринг обличчя має виглядати максимально природним. Важливо зберігати баланс, щоб уникнути ефекту маски на обличчі, яка може зіпсувати ваш мейкап, особливо при яскравому освітленні. Ми підготували для вас кілька порад, які допоможуть створити вишуканий природний образ, використовуючи професійні пензлі для контурингу Вобс:

готовоДогляд за шкірою. Здорова шкіра обличчя – головний фундамент для ефектного контурингу. Намагайтеся зробити процедуру догляду за нею якісною та регулярною. Збалансоване харчування, повноцінний сон, достатня кількість води в раціоні та професійна косметика – ключові правила для підтримки шкіри в ідеальному стані. 
готовоПравильна тональна основа. Для створення натурального контурингу важливо обирати тональний крем, що гармонійно поєднується з тоном вашої шкіри та добре вирівнює колір обличчя. Для його нанесення на wobs.ua ви можете придбати синтетичну кісточку W3014. Виконана з таклону, вона має зручну плоску форму пучка. Цей пензлик для контурингу дозволяє наносити тоналку максимально делікатно та рівномірно, виключаючи появу розводів і ефекту маски, та створюючи гладеньке покриття без смуг та нерівностей.
готовоКонсилер. Досягти безшовного фінішу без консилера практично неможливо, особливо, коли мова йде при контуринг обличчя. Якщо для його нанесення підібрати якісну кисть для консилера, то в більшості випадків можна обійтись і без тональної основи. Ми радимо використовувати круглий пензлик W3035. Його зручна форма дозволяє наносити засіб як точково, так і на великі зони обличчя, ефективно маскуючи недоліки та вирівнюючи тон.
готовоПриродна палітра. Для створення натурального образу вам знадобиться м’яка та пружна кисть для рум’ян, наприклад, модель W3130, і палетка для контурингу у відтінках, максимально наближених до тону вашої шкіри. Для денного мейкапу краще обрати хайлайтер у вигляді пудри, який легко розтушовується і створює ніжний натуральний ефект. Для його нанесення найкраще підійде щільна кісточка для хайлайтеру. Наприклад, з ворсу білки або кози, яка забезпечить рівномірне нанесення та делікатне розтушування контурних засобів.
готовоВідсутність пудри. Якою б ефективною не була пудра при маскуванні зайвого блиску та у питанні фіксації мейкапу, при створенні контурингу – це однозначне табу. Краще скористатись матуючими серветками та фіксуючим спреєм для покращення стійкості макіяжу.

Дотримання цих порад та правильно підібрана кисть для контурингу від ВоБс для кожного з етапів скульптурування обличчя допоможе вам створити ефектний, природний образ, що виглядатиме бездоганно при будь-якому освітленні.

 
WOBs

Купити пензлі для макіяжу від WoBs, щоб створити натуральний контуринг, який підкреслить вашу природну красу

Всі кисті для контурингу обличчя купити які ви можете на нашому сайті, виготовлені з високоякісних матеріалів і потребують дбайливого ставлення та ефективного очищення. Регулярний догляд за пензликами допоможе зберегти здоров’я вашої шкіри та подовжить термін служби інструментів. В WoBs ви можете купити пензлі для макіяжу, які допоможуть вам створити ідеальний контуринг обличчя, а також засоби для догляду за ними, що забезпечать довговічність кісточок та потурбуються про здоров’я вашої шкіри.