WOBs

Створення ідеального мейкапу – це справжнє мистецтво, а регулярний догляд за пензликами для макіяжу – його невіддільна складова. Проте інколи, в пошуках найефективніших методів очищення б’юті-інструментів, можна натрапити на низку неприємних наслідків, які можуть вплинути на якість мейкапу, стан шкіри та довговічність пензлів. У цій статті ми розглянемо основні причини, чому варто уникати пасток з експериментами та який засіб для очищення кісточок є найбільш безпечним та ефективним. 

Професійний очисник для пензлів від ВоБс

 
WOBs

Професійний очисник для пензлів від ВоБс – секрет ідеальної чистоти ваших кісточок і запорука бездоганного мейкапу

Ми зібрали для вас п’ять найбільш вагомих причин, чому не варто експериментувати з очищенням б’юті-інструментів. Розгляньмо кожну з них більш детально:

Пошкодження пензлів

Професійні кісточки виготовлені з натурального та синтетичного ворсу, кожен з яких має свої особливості. Використання для їх очищення підручних засобів може стати для них справжнім стресом. Ніжні натуральні ворсинки почнуть ламатись і випадати, а пружній синтетичний ворс втратить еластичність.

Деформація

Якщо використовувати не професійний очисник для пензлів, а якийсь сумнівний засіб, ви ризикуєте зіпсувати форму кісточок. Очищення неякісними продуктами може призвести до деформації пучка, що буде негативно впливати на мейкап.

Алергічні реакції

Очищення пензликів агресивними миючими засобами може призвести до накопичення на лусочках ворсу шкідливих для шкіри мікрочастинок, що є однією з причин виникнення подразнень та алергічних реакцій.

Нерівномірне нанесення косметичних продуктів

Якщо замість того, щоб очисник кистей для макіяжу купити з професійної лінійки, ви будете використовувати підручні засоби, то результат від нанесення косметики може вас розчарувати. Залишки мильного розчину або деформація пучка призводить до втрати ефективності пензлів. Як результат – рівномірно нанести мейкап стає все складніше, а досягти бажаного результату практично нереально.

Зміна текстури

Неправильне очищення призводить до зміни текстури ворсу, що може стати для пензлика причиною втрати здатності набирати косметичний продукт та рівномірно розподіляти його на шкірі обличчя.

Враховуючи ці аргументи, український виробник професійних кісточок для макіяжу WoBs рекомендує використовувати продукцію, розроблену спеціально для догляду за б’юті-інструментами. В своєму каталозі ми пропонуємо професійні очисники для макіяжних кісточок від ВОБС власного виробництва, виготовлені за інноваційною технологією та з використанням високоякісних компонентів. А також, співпрацюючи з популярним косметичним брендом, раді представити вашій увазі продукцію Brush Cleanser, що вже встигла завоювати прихильність багатьох візажистів нашої країни. 

 
WOBs

Замовити засіб для очищення кісточок від ВОБС, щоб подарувати своїм пензликам професійний догляд

 очисник кистей для макіяжу купити

Щоб зберегти ефективність та довговічність пензликів, подбати про здоров’я шкіри та завжди бути задоволеною результатом створення мейкапу, радимо замовити засіб для очищення кісточок від ВОБС. Ми пропонуємо професійну продукцію, інноваційна формула якої дозволить вам підтримувати ідеальну чистоту кистей і зберегти м'якість ворсу, не порушуючи гармонії вашого макіяжу:

готовоЕкспрес очисник для кісточок. Ідеальний засіб для ефективної дезінфекції пензлів. Він ретельно видаляє забруднення будь-якої складності, не пошкоджуючи структуру ворсу. Замовити експрес очищувач кісточок на wobs.ua стане найкращим рішенням для підтримки б’юті-інструментів в ідеальній чистоті зі збереженням їх ефективності.
готовоСерветки для очищення пензлів. Зручні, практичні та економні. Антибактеріальні компоненти дбайливо та швидко очищують ворс, а спеціальний прошарок робить кожну частину серветки незалежною. Мінімум часу – максимум користі та бездоганний результат.
готовоМило для очищення. Унікальний засіб для догляду за пензликами з відновлювальним ефектом. Додавши до процедури миття коврик для миття кісточок, ви перетворите догляд за пензликами на професійну SPA-процедуру, за яку вони віддячать своєю ефективною роботою під час створення мейкапу.

За кожним ідеальним макіяжем стоїть бездоганний пензлик, а за ним – ретельний догляд. Обираючи спрей для очистки кистей для макіяжу, мило чи серветки від ВоБс, ви зробите догляд за кісточками якісним та ефективним і зможете уникнути проблем зі шкірою, про які ми розповідали в статті «Чи справді очищення кісточок для макіяжу допомагає уникати висипань?».