WOBs

Сучасне сьогодення настільки бурхливе та ритмічне, що часом буває важко до дрібниць спланувати свій день. Неочікувана вечірка, раптова зустріч чи важлива нарада можуть з’явитися у нашому розкладі абсолютно несподівано. В таких екстрених ситуаціях, коли потрібно терміново оновити мейкап, у вашій косметичці повинні бути базові кисті для макіяжу, з якими ви в будь-який момент зможете підправити мейкап і бути готовою до різних викликів долі. Про те, як зібрати базовий набір пензликів для створення повсякденних образів у різних техніках візажу ми вже розповідали у нашій статті «Як самостійно зібрати оптимальний набір кісточок для повсякденного макіяжу? Поради від WoBs». А зараз ми розглянемо, які кісточки для макіяжу професійні потрібно завжди мати під рукою, щоб ваш мейкап був неперевершеним у будь-якій несподіваній ситуації. 

базові пензлики для макіяжу wobs

 
WOBs

Які базові пензлики для макіяжу варто завжди тримати під рукою?

Косметичка кожної жінки – це не лише набір засобів для мейкапу, але й маленька скринька з секретами краси. Тому дуже важливо, щоб у ній завжди були ті кісточки для макіяжу професійні, які допоможуть легко та швидко нанести денний або вечірній макіяж або підправити створений зранку образ:

готовоБазова кісточка для тонального крему. Маючи щільний та пружний синтетичний ворс, вона допоможе вам створити бездоганну основу, не залишаючи навіть натяку на плями чи розводи. А її плоска чи округла форма дозволяє з легкістю опрацювати важкодоступні місця та підправити мейкап, забезпечуючи свіжий та доглянутий вигляд шкіри протягом дня.
готовоПензлик для пудри. Мабуть, найулюбленіша кісточка кожної жінки, яка неодмінно має знайти своє почесне місце в вашій косметичці. Вона має м’який, ніжний та пухнастий пучок, що дозволяє створити легке, невагоме покриття, зафіксувати мейкап, надати шкірі приємного матового вигляду та подарує вам неймовірне задоволення від використання. 
готовоКисть для контурингу. Пензлик, без якого просто не обійтись. Універсальна щіточка, яка завжди готова прийти на допомогу, коли потрібно підправити мейкап очей та приховати недоліки, якщо раптом тіні підступно почали скочуватись або висипання з’явились в найбільш неочікуваний момент. З її допомогою ви зможете делікатно нанести тіні на повіки у місця, які потребують корекції, та ефективно замаскувати подразнення шкіри за допомогою консилера чи коректора.
готовоБазовий пензлик wobs для тонких ліній. Інколи так хочеться додати родзинки в образ, створивши яскравий акцент за допомогою виразних стрілок, особливо, якщо прийдешня незапланована подія дозволяє це зробити. Маючи під рукою професійні кісточки ВоБс для тонких ліній, ви зможете за лічені хвилини намалювати неймовірно чіткі та ідеально рівні стрілки, додавши очам виразності, а мейкапу – неповторної ефектності. 

Це ті пензлики для макіяжу, які обов’язково мають бути у вашій косметичці, щоб кожного дня почуватись впевнено та виглядати бездоганно у будь-якій ситуації. Проте, ви завжди можете доповнювати свій б’юті-арсенал залежно від ваших вподобань та улюблених технік у мейкапі. У нашому онлайн-каталозі ви можете купити макіяжні кісточки, виготовлені з різних типів ворсу та призначені для роботи на кожному етапі візажу.

 
WOBs

ВоБс: професійні кісточки для макіяжу купити, ефективні засоби для очищення придбати та про зберігання подбати

Наш інтернет-магазин професійних кісточок для макіяжу WOBS, окрім високоякісних пензликів, пропонує широку лінійку засобів для їх очищення та ергономічних кейсів для їх зберігання. Адже дбайливий догляд за щіточками та їх правильне зберігання є запорукою їх ефективності та довговічності.

У нас ви можете замовити пензлики Wobs, що стануть основою вашої косметички, та придбати професійну продукцію для ефективного їх очищення. Кожен засіб розроблений спеціально для макіяжних пензликів, з урахуванням особливостей кожного типу ворсу. Активні компоненти глибоко проникають між лусочками та ретельно видаляють залишки косметики, не пошкоджуючи наповнення. Тож, якщо ви вирішили купити кісточки для макіяжу з професійної лінійки, не забудьте додати до свого б’юті-арсеналу експрес-очисник, інноваційне мило з ефектом відновлення або практичні серветки, які допоможуть вам тримати пензлі у бездоганній чистоті. 

замовити пензлики Wobs

Всі кісточки для макіяжу купити які ви можете на нашому сайті, виконані з високоякісних матеріалів, тому вимагають відповідного ставлення до себе. Ми пропонуємо широкий вибір ергономічних кейсів і футлярів, в яких кожен пензлик знайде своє місце. У нас ви можете купити кисті для макіяжу та підібрати для них зручний тубус або чохол, що забезпечить їх захист від пошкоджень та подовжить термін їх служби, підтримуючи ваші улюблені інструменти в ідеальному стані довгі роки.

 
WOBs

Купити пензлі для макіяжу в WOBS: найкращий вибір для вашого косметичного арсеналу

Маючи під рукою базові кісточки, ви у будь-який момент зможете підправити свій денний мейкап або з легкістю створити вечірній образ і бути готовою до нових пригод. А український виробник б’юті-інструментів WOBS завжди готовий запропонувати вам тільки найкраще, адже у нас ви можете купити пензлі для макіяжу, які обирають за якість, надійність та довговічність.